HJORTEBJERGS OPTAKT | START PÅ TRÆNINGSLEJR, CSKA OG LYNGBY

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

Efter ankomst til Spanien i går skal vores 3F Superliga-hold i aktion allerede i morgen og igen på søndag, hvor henholdsvis CSKA Moskva og Lyngby BK er modstanderne. Vores assistenttræner, Frank Hjortebjerg, beretter om godt humør siden ankomsten og ser frem mod to gode kampe i weekenden. 

I går ankom vores 3F Superliga-mandskab til Alicante i Spanien, hvor den står på træningslejr de kommende ti dage. Første træningskamp står for døren i morgen, hvor den russiske storklub, CSKA Moskva, er værter. Og allerede søndag er vi i kamp igen, når vores lokalrivaler fra Lyngby BK står på den anden side af kridtstregerne.

Ifølge assistenttræner, Frank Hjortebjerg, er der både højt humør og stor spænding frem mod både de kommende kampe i weekenden samt 3F Superliga-kampene, der roligt nærmer sig:

– Humøret er selvfølgelig i top. Vi havde første træningspas i går, hvor vi alle var meget glade for at være ankommet til nogle flotte græsbaner og godt vejr. Energiniveauet er højt, og der er en stor glæde for både de to kampe i weekenden, men også at 3F Superliga-kampene kommer nærmere og nærmere.

– Vi har stort fokus på vores offensive spil, da der i det aspekt er nogle ting, hvor vi gerne vil have vores udtryk endnu tydeligere frem. Blandt andet skal vi kunne kontrollere kampene bedre, end vi gjorde i løbet af efteråret. Dét kombineret med et højt presspil og en stor kompakthed i vores defensive organisation.

– På samme tid har vi også nogle nye spillere, som skal have kendskab til de væsentlige principper i vores spil både på og uden bolden. Vi sørger for, at de får kendskab til kernen i vores spil, og så får de selvfølgelig også lov til at udvikle sig indenfor de principper i løbet af træningspassene.

Lørdag starter weekenden mod CSKA Moskva, og allerede søndag venter Lyngby i en tætpakket weekend. Der bliver derfor god mulighed for, at spillerne får nogle minutter i benene og kan arbejde videre på det taktiske fokus i denne opstart.

– Vi har tidligere mødt CSKA Moskva i træningskampe, så derfor har vi selvfølgelig noget kendskab til det, de besidder. De indeholder en masse individuelle kvaliteter, og vi vil blive udfordret i vores opbygningsspil, hvor de helt sikkert kommer til at presse os højt og gå meget mand-mand. På samme tid er det også et fysisk stærkt hold, så på standardsituationerne vil vi også blive udfordret. Så vi ser meget frem til det opgør og glæder os til at se, hvor vi står i forhold til de fokusområder, vi har her i opstarten.

– I Lyngby-kampen sørger vi for, at alle får minutter i benene i løbet af denne weekend, men hvor vi selvfølgelig stadig skal arbejde på de ting, som er i fokus i denne opstart.

– Så forhåbentligt bliver det en weekend, hvor vi har en gruppe, som har fået en masse minutter i benene, taktisk er tættere på hinanden, samt at vi sammen har fået et output, som vi kan bygge videre på og fortsætte arbejdet med senere hen i opstarten, siger Frank Hjortebjerg.

Morgendagens kamp mod CSKA fløjtes i gang klokken 15.00 og information omkring livestream vil komme ud lørdag formiddag. I løbet af aftenen i morgen vil der komme mere information omkring søndagens opgør mod Lyngby.