Flemming P. efter sidste testkamp: Rigtig god energi i truppen

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Tidligere i dag skulle formen testet af i den sidste testkamp, inden det på søndag går løs i 3F Superligaen mod Brøndby IF. Dagens modstander var Helsingborg IF, og svenskerne blev sendt hjem med et 4-2nederlag. 

Med kun seks dage til forårspremieren hjemme mod Brøndby IF, skulle vi i dag få de sidste ting på plads, da Helsingborg IF gæstede Right to Dream Park.

På trods af en rigtig god start på kampen, bragte de svenske gæster sig foran med 0-1 efter 34 minutter, da et afrettet skud fra Brandur Hendriksson gik forbi en chanceløs Andreas Hansen i målet.

Der skulle dog ikke gå mere end 10 minutter, før vi fik udlignet, da Andreas Schjelderup sluttede et rigtig flot angreb af med en kølig inderside. Derfor gik vi til pause ved stillingen 1-1.

Otte minutter inde i anden halvleg kom Mads Kristian Hansen først på en bold i svenskernes felt, hvorefter han blev nedlagt, og dagens dommer pegede på pletten. Endnu en gang var Schjelderup på pletten med en kølig inderside og bragte os foran 2-1.

Efter 70 minutter blev Martin Frese nedlagt i feltet, og det efterfølgende straffespark blev sparket sikkert i mål af Benjamin Nygren.

Otte minutter senere var Mads Kristian Hansen endnu en gang på spil i feltet, hvor han denne gang steg op og headede flot bolden ind bag svenskernes målmand.

Selvom Brandur Hendriksson fik reduceret til 4-2 kun to minutter senere, var kampen afgjort, og derfor rundede vi en god opstart af på fin vis.

Alt i alt en positiv sidste testkamp og efterfølgende var cheftræner Flemming Pedersen også glad for dagens præstation, og han ser nu frem til at komme i gang med en spændende forårssæson.

– Vi viste et rigtig godt udtryk med bolden og havde en god rytme i vores spil. Vi er ved at finde den rytme, som vi virkelig ledte efter i efteråret.

– Der er kommet nogle meget boldsikre spillere ind på holdet, som er med til at give en god ro i holdet. Det betyder også, at vores individualister bliver sat mere i scene, hvilket vi også så i dag i form af Andreas Schjelderup og Simon Adingra.

– Så alt i alt rigtig positivt, selvom der selvfølgelig altid er noget at arbejde med, men sådan vil det altid være – men vi er bestemt på rette vej.

– Helsingborg var en meget kompetent modstander, som havde forberedt sig godt på os, hvilket vi var meget tilfredse med. Det var også medvirkende til, at vi fik endnu mere ud af kampen, end vi havde regnet med, så stor ros til dem. Selvom vi havde bolden meget, så gjorde de stadig livet surt for os, hvilket vi selvfølgelig er glade for.

– Jeg synes, at vi står noget bedre, end vi gjorde i efteråret. Vi står, som vi skal i øjeblikket – også fysisk – men som sædvanligt vil det tage tre-fire runder, før vi er i rigtig kampform. Vi kan ikke forlange et højt niveau i de første par runder, da det tager tid, før alle er i top kampform.

– Men alle spillere viser rigtig flot energi på banen, og alle har købt ind i den proces, vi er i lige nu. Selvom vi har en stor trup, så er der stor kammeratskab i truppen, og alle støtter og presser hinanden i det daglige, hvilket er virkelig fedt at mærke.

– Men vi står fint, og vi forventer, at det bliver en hård, men også meget jævnbyrdig kamp mod Brøndby på søndag.

Kampfakta:

FCN – HIF

0-1 (‘34): Brandur Hendriksson

1-1 (‘43): Andreas Schjelderup

2-1 (‘53): Andreas Schjelderup

3-1 (‘70): Benjamin Nygren

4-1 (‘78): Mads Kristian Hansen

4-2 (‘80): Brandur Hendriksson

Søndagens opgør mod Brøndby IF fløjtes i gang klokken 16.00. Så hop ind på billet.fcn.dk for at sikre dig din billet til den spændende forårspremiere.