Flemming P. efter remis mod Randers: Vi står tilbage med blandede følelser

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Søndag eftermiddag var Randers FC på besøg i 3F Superligaen, hvor vi, på trods af flere fine chancer, måtte tage til takke med ét enkelt point. Efter kampen stod Flemming Pedersen også tilbage med en blandet følelse, da han både var glad for et clean sheet, men på samme tid var ærgerlig over, at vi ikke udnyttede vores chancer. 

– Vi står tilbage med lidt blandede følelser. Jeg er rigtig glad for, at vi holder buret rent, men også skuffet over, at vi ikke fik scoret på vores muligheder.

– Vi jagtede sejren lige til det sidste, hvilket vores udskiftninger også bar præg af. De signalerede, at vi gik 100 % efter sejren, selvom vi vidste, at de ville gøre vores struktur dårligere. Men vi vurderede i trænerteamet, at spillertruppen var klar til at tage det med, da der er en stor styrke i holdet, så den lidt større risiko ville vi gerne løbe for at jagte sejren.

Fremgang i defensiven, men manglende kvalitet offensivt

– I dag fik vi tilspillet os større chancer, end vi gjorde mod Brøndby. Vi fik spillet os til store nok chancer til, at vi burde have scoret mindst to mål. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke fik hul på bylden, men omvendt er det lige så vigtigt, at vi holder modstanderen fra at score. Og der er situationen, hvor Andreas Hansen og Erik Marxen får reddet bolden på stregen, ekstremt vigtig.

– Der var helt klart fremgang i sammenhængen i vores spil. I dag fik vi en smule mere plads at spille på, end vi gjorde mod Brøndby i sidste weekend, men vi manglede stadig den sidste kvalitet i offensiven. Der var nogle situationer, hvor vi kunne have spillet igennem deres bagkæde, hvor vi tog en berøring for meget, hvorefter situationen røg lidt i vasken.

På en flot solskinsdag i Farum, var der fint fremmøde i Right to Dream Park, hvor fansene skabte en fin stemning. Efter kampen fik Flemming P. sig også en snak med nogle af jer fans, hvilket han satte meget pris på.

– Jeg var rigtig glad for den stemning, der var i dag. Det var fedt at høre tilskuerne komme med mange positive tilkendegivelser efter kampen. Folk kan godt se, at vi er ved at finde tilbage til vores gamle spil. Det er dejligt at blive anerkendt, selvom vi ikke vandt, men alle kan se, at der er substans i holdet, og at vi er ved at finde os selv igen.

Debuten til Rocco Ascone

– Vi valgte at sætte Rocco ind, da vi ved, at han med én aflevering kan åbne et forsvar. Han har også et rigtig godt spark med både højre og venstre ben, så han ville også være en skudtrussel.

– Vi ville gerne give ham fornemmelsen af, hvad Superligaen går ud på. Så der var også lidt investering i det, men ikke mere, end at han godt kunne have afgjort kampen. Han skal stadig vænne sig til ligaen og lære strukturen på holdet.

Næste opgør i 3F Superligaen er mandag den 7. marts mod AGF på udebane.