FCN-BIF: Intet billetsalg ved stadion på kampdagen

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

Der er stadig nogle få hundrede billetter tilbage til søndagens forårspremiere mod Brøndby IF, men allerede nu står det klart, at der af sikkerhedsmæssige årsager ikke vil være billetsalg ved Right to Dream Park på kampdagen. Af samme årsager er online-salget til denne kamp kun åbent for personer, som tidligere har købt billet til FCN-afsnit på Right to Dream Park.

Skal du have fingre i en af de sidste billetter? Køb din billet på billet.fcn.dk. Der er kickoff søndag kl. 16.oo.

Indløsning af FCN-veteranbilletter kan ske ved henvendelse til kundeservice@fcn.dk.

Vi gør ligeledes opmærksom på, at personer, der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end på udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten. Har man som fan af udeholdet købt billet til andre sektioner end udebaneafsnittet, kan man få refunderet sin billet, hvis man kontakter kundeservice@fcn.dk inden kampen.