Fanbar genåbnes på søndag!

Kategorier

Foto: fcn.dk

Udover vores udendørs Arbejdernes Landsbank Fanzone, vil vi på søndag også genskabe vores Fanbar. Fanbaren er tilegnet vores voksne publikum, og udover mulighed for køb af diverse drikkevarer vil det også være muligt at nyde drikkevarerne over blandt andet et spil pool eller dart.

Vi er glade for at kunne åbne op for endnu en mulighed på kampdage for jer fans, når vi på søndag genåbner vores fanbar. Området vil indeholde diverse memorabilia i form af tidligere kamptrøjer, samt Playstation, poolbord, bordfodbold og dart.

Fanbaren er lokaliseret bag D-tribunen.

Program for fanbar: 

13.00 – Fanbaren åbner

14.45 – Assistenttræner Frank Hjortebjerg kommer forbi til en snak om kampen

14.55 – Sportsdirektør Mikkel Hemmersam gæster til en snak om diverse ting

15.30 – Fanbaren lukker og fans skal bevæge sig ind på stadion

16.00 – Kampstart

Cirka 18.00 – Fanbaren åbner igen efter slutfløjt og vil være åben i to timer

Vi ses!