Chukwuemeka Nnamani udlejes til Nykøbing FC

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Den 20-årige angriber udlejes til Nykøbing FC i NordicBet Ligaen, hvor han skal jagte mere spilletid og mere erfaring resten af sæsonen.

Emeka Nnamani har fået stort set hele sin fodbolduddannelse hos Farum BK/FCN, da han som U11-spiller kom til klubben fra Islev BK. I sommeren 2020 blev Nnamani rykket op i Superliga-truppen, men det helt store gennembrud er dog udeblevet. Både Emeka og den sportslige ledelse er enige om, at der er behov for flere spilleminutter, hvorfor han nu udlejes og spiller foråret hos Nykøbing FC i landets næstbedste række.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
– Emeka har taget hele turen op igennem vores akademi, og vi har altid set et stort potentiale i ham. Han er en dygtig spiller med gode offensive evner, men hvis Emeka skal tage det næste skridt i sin udvikling, er fast spilletid på seniorniveau en nødvendighed. Der opstod en mulighed for netop at jagte spilletiden i et godt miljø hos Nykøbing FC, hvor niveauet er højt, og vi tror på, at det er det rigtige step for Emeka lige nu. Vi glæder os til at følge med i hans udvikling dette forår.

Emeka Nnamani:
– Jeg har altid haft det godt her i FC Nordsjælland, men tiden er inde for mig til at prøve at tage det næste skridt i min udvikling. At få mere spilletid er lige nu en klar førsteprioritet for mig, og jeg glæder mig til at få nye udfordringer og udvikle mig som spiller. Jeg har haft en rigtig god snak med træneren i Nykøbing FC, og den snak var helt klart med til at overbevise mig om, at det skulle være der. Jeg tror på, at jeg med mere spilletid i Nykøbing FC vil kunne få værdifuld erfaring og udvikle mit talent og mine kvaliteter yderligere.

Emeka Nnamani har foreløbigt spillet 13 officielle seniorkampe med tigeren på brystet.