Oliver Tølbøll udlånes

Kategorier

Foto: Gonzales Foto / Dejan Obretkovic

Offensivspilleren skal spille resten af sæsonen i FA2000 i 2. division i jagten på udvikling.

20-årige Oliver Tølbøll Rimmen var i efteråret udlånt til Helsingør. Nu kommer det næste halve år af karrieren til at foregå på Frederiksberg og i 2.division, hvor FA2000 hører hjemme.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Oliver har forudsætningerne for at blive en rigtig fin spiller, men han har brug for at spille kampe og være en vigtig del af et fodboldhold for at kunne vokse og fortsætte sin udvikling. Det er der god mulighed for, at han kan finde og få i FA2000, og derfor er vi som klub glade for den løsning her, og vi håber at se Oliver igen i en endnu bedre udgave.

Oliver Tølbøll Rimmen:

– Jeg har brug for at spille fodboldkampe og for at føle mig som en vigtig del af et hold. Jeg vil gerne tage ansvar på banen og i omklædningsrummet, som er et vigtigt næste skridt i min udvikling, og den mulighed føler jeg, at jeg kan få i FA2000. Jeg glæder mig til udfordringen der, men jeg er også helt afklaret med, at jeg ikke kan tage noget for givet og skal gøre mig fortjent til både spilletid og respekten fra mine nye holdkammerater og staben i klubben.