Målmand Andreas Hansen til FCN

Kategorier

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland har lånt 26-årige Andreas Hansen i AaB for resten af sæsonen. Målmanden træner med i Farum allerede i dag.

Andreas Hansen er ny i FC Nordsjællands 3F Superligatrup, efter FCN er blevet enige med AaB om en låneaftale med en købsoption for resten af indeværende sæson. Den 26-årige målmand har spillet 16 officielle kampe i målet for Nordjyderne. Før det bød karrieren på 106 kampe for HB Køge i landets næstbedste række.

Mikkel Hemmersam:

– Vi ser Andreas både som en erfaren målmand, der samtidigt har et udviklingspotentiale. Vores vurdering er, at Andreas Hansens spillestil og målmandstype passer rigtig godt til vores i FC Nordsjælland, og at han derfor vil få muligheden for at kunne tage det næste skridt i sin karriere og udvikling her hos os. Det er også vores vurdering, at han vil kunne hjælpe os på målmandspositionen her og nu i forårssæsonen, hvor han vil gå ind og bidrage i konkurrencen med de unge målmænd, vi allerede har i truppen.

Andreas Hansen:

– Jeg ser FC Nordsjælland som en klub, der skal ligge højere i tabellen, end den gør nu, og den sidste halvdel af sæsonen skal bruges til at klatre op i stillingen. Mit mål er at hjælpe holdet og klubben med det i de næste måneder og samtidigt udvikle mig selv på et hold, jeg føler har en spillestil, som passer godt til mig. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater.

Andreas Hansen får trøjenummer 13 i FC Nordsjælland og kan få sin uofficielle debut allerede på lørdag, når FCN tager imod IFK Göteborg kl. 14.30 i Right to Dream Park.