FCN henter Mads Bidstrup i Brentford FC         

Kategorier

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland har lejet den danske U21 landsholdsspiller i Premier League for resten af sæsonen. Bidstrup træner med i Farum allerede i dag.

20-årige Mads Bidstrup er ny mand i FC Nordsjælland efter han har sat sin underskrift på en lejeaftale for resten af sæsonen. Dermed vender midtbanespilleren hjem til Danmark efter flere år i udlandet på RB Leipzigs akademi og senere i engelske Brentford FC, hvor han var en del af oprykningen til Premier League i sidste sæson og indtil nu i denne sæson har spillet fire kampe i verdens største liga. Nu venter et forår i 3FSuperligaen som en del af  Nordsjælland.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Mads er en komplet central midtbanespiller med et meget højt niveau og som, på trods af sin unge alder, allerede har prøvet en stor del i fodboldens verden. Mads bringer derfor både kvalitet og erfaring med sig til FC Nordsjælland, og vi forventer, at han vil kunne byde ind fra første dag i vores miljø.

Mads Bidstrup:

– Jeg har ledt målrettet efter det sted, hvor jeg kunne udvikle mig bedst nu og her som fodboldspiller, og jeg har været heldig at have mange muligheder på hånden. Men jeg var ikke i tvivl om, at FCN var den bedste af dem og den helt rigtige for mig. Miljøet, spillestilen, staben i FCN er virkelig noget, der har trukket i mig. Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme i gang, og jeg kommer til at give alt, hvad jeg har, hver eneste dag på banen for denne her klub og det her hold frem til sommer, og så må vi se, hvad der skal ske derfra. Jeg er i Nordsjælland på lån, og jeg er meget glad for Brentford, men jeg vil ikke udelukke noget på forhånd. Det bedste sted for mig, er det sted, jeg gerne vil være. Og så må vi se, hvor det er efter sommer, når vi forhåbentlig har færdiggjort en god halvsæson sammen for FC Nordsjælland.

Mads Bidstrup får trøje nr. 18 i FC Nordsjælland