FC Nordsjælland køber svensk angriber i Belgien

Kategorier

Foto: fcn.dk

Benjamin Nygren er ny angriber i FCN. Den 20-årige svensker er købt i Belgiske KRC Genk men har senest spillet i SC Heerenveen i den bedste hollandske række.

Det er en af de mest spændende unge angribere i Sverige, der nu skal spille i den danske 3FSuperliga. Benjamin Nygren var i gennembrudsæsonen i 2019 involveret i 11 scoringer i 15 kampe for IFK Göteborg og blev efterfølgende solgt til belgiske KRC Genk. Det seneste 1,5 år har Nygren været udlejet til SC Heerenveen i Holland, hvor han har spillet 51 kampe. Benjamin Nygren er en del af det svenske U21 landshold, kan både spille centralt og i højre side af angrebet og tiltræder i FC Nordsjælland med øjeblikkelig virkning.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– At få tilført en målskabende og scorende angriber til vores trup har været en stor prioritet for os denne vinter, og Benjamin Nygren har været højest på vores ønskeliste. Han er en spiller, vi har fulgt tæt igennem flere sæsoner, og derfor er vi meget glade for, at det nu er lykkedes at hente ham til FCN. Benjamin har både aggressivitet, kropstyrke og fart i feltet, hvor kampene afgøres, men samtidigt har han også en god forståelse for sine holdkammerater og kan fungere i spillet mellem felterne. Han er stadig en ung spiller, men kommer hertil med erfaring fra udlandet, hvor han allerede har prøvet kræfter med flere forskellige scenarier, og det tror vi på, vil komme både ham og hans nye holdkammerater til gode i Nordsjælland.

Benjamin Nygren:

– Jeg er først og fremmest meget glad for at være her, og jeg se frem til at komme i gang i FC Nordsjælland. Det er en klub, der kender mig og som tror på mig, for de har fulgt mig længe og det giver mig en tryghed i mit valg om at komme hertil. Jeg føler, vi kender hinanden. Måden FCN spiller fodbold på passer til mig, og jeg tror, jeg kommer til at passe godt ind her. Det var meget vigtigt for mig at komme til en klub, hvor der er et match fodboldmæssigt. Jeg har flere målsætninger og ambitioner med at skifte hertil, men kort fortalt lyder de sådan her: jeg vil spille, vinde, score mål, lave assists og nyde at spille fodbold.

Benjamin Nygren har skrevet en 4-årig kontrakt og fået trøje nummer 9 i FC Nordsjælland. Han træner for første gang med sine nye holdkammerater mandag formiddag.