FC Nordsjælland henter fransk talent

Kategorier

Foto: fcn.dk

18-årige Rocco Ascone skifter til FCN fra de franske mestre LOSC Lille.

Rocco Ascone spiller til dagligt på det berømte akademi i LOSC Lille og på de franske ungdomslandshold. Han har i flere tilfælde været udtaget til klubbens UEFA Champions League-kampe i denne sæson, men har endnu ikke fået sin debut på førsteholdet i den franske storklub. Det får han til gengæld snart muligheden for at få i 3F Superliga, da FC Nordsjælland har lånt den centrale midtbanespiller i de næste 18 måneder med en købsoption.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Rocco er en spiller, som vores dygtige og grundige scouts har fundet rigtig interessant. Vi opfatter ham som en ung spiller med et virkeligt stort potentiale, en højtudviklet spilforståelse og som en spillertype, der kommer til at passe rigtigt godt ind hos os. Derfor tøvede vi heller ikke med at slå til, når muligheden opstod. Vi glæder os til at lade Rocco videreudvikle sig hos os og se, hvornår han banker på til at spille i den bedste danske række.

Rocco Ascone:

– Det er meget vigtigt for mig at komme til en klub med godt miljø. Det er der i FC Nordsjælland, og jeg er overbevist om, at jeg her vil kunne få de bedste muligheder for at udvikle mig og vokse som spiller. Jeg er glad for at være blevet en del af FC Nordsjælland. Det føles allerede som en familie, og jeg er overbevist om, at jeg vil falde hurtigt til her i klubben. Alle jeg har mødt, har kun bekræftet mit gode indtryk af klubben. Jeg er sikker på, jeg kommer til at passe ind her, og jeg kommer til at give alt jeg har for holdet, så vi sammen kan vinde fodboldkampe. Her er en smittende positiv attitude, tro på projektet og det virker som om, der er en fantastisk holdånd, så jeg ser frem til at møde mine holdkammerater og komme i gang.

Rocco Ascone får trøjenummer 36 i FC Nordsjælland og træner for første gang med sine nye holdkammerater i morgen formiddag.