Clinton Antwi til Kuopion Palloseura (KuPS)

Kategorier

Foto: fcn.dk

Den 22-årige venstre back fortsætter karrieren i KuPS i den bedste finske række.

 Clinton Antwi kom til FCN for små fire år siden fra Right To Dream akademiet i Ghana og fik sin debut i sommeren 2018, da han var med fra start i kvalifikationen til Europa League. I sidste sæson var Clinton udlejet til Esbjerg FB og fik mange kampe på Vestkysten. Jagten på spilletid og udvikling fortsætter nu i KuPS.

Clinton Antwi:

”Mit primære fokus er at fortsætte min udvikling både som person og spiller, og jeg håber gennem mere spilletid, at styrke min selvtillid og forbedre mig på de områder, hvor der er plads til forbedring. Spillestilen og mentaliteten i KuPS minder på mange måder om den vi har i FCN, med hurtigt spil, plads til individuelle præstationer på banen og samtidig en ekstremt stærk holdånd. Spillere og trænere behandler hinanden med respekt, og jeg ser frem til at fortsætte min karriere på et nyt hold i nye omgivelser, og udvikle mig som spiller gennem mere spilletid, og samle værdifuld erfaring, jeg kan bruge videre i min karriere.”

”Jeg er meget taknemmelig for min tid på Right To Dream Academy i Ghana og i FC Nordsjælland. Jeg har kun mødt en enorm støtte og opbakning, og jeg er meget ydmyg og taknemmelig for at jeg har fået chancen for at følge min drøm.”

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

“Clinton er et fantastisk menneske og teknisk dygtig spiller, og vi er sikre på, at han med mere spilletid i KuPS, vil kunne fortsætte sin udvikling. Clinton har hjertet på rette sted, en høj arbejdsmoral og er altid professionel. I KuPS får han nu muligheden for at indfri sit potentiale og opbygge selvtillid og erfaring, så han kan blive en endnu bedre spiller på og udenfor banen. Vi glæder os til at følge hans udvikling og ønsker Clinton det bedste fremover.”

Clinton Antwi har foreløbigt spillet 22 officielle kampe med tigeren på brystet.