Sune Lærkedahl Jensen er ny U15-cheftræner

Kategorier

Foto: Camilla Revensdorff

FC Nordsjælland har ansat 39-årige Sune Lærkedahl Jensen til at stå i spidsen for klubbens U15-drenge efter nytår, da nuværende cheftræner Emil Sjølin Andersen har takket ja til nyt job i en anden branche.

Emil Sjølin Andersen har valgt at fratræde sin stilling fra FC Nordsjællands U15-drengehold, da han har taget imod en stilling i en konsulentvirksomhed qua sin økonomiuddannelse. Den nye cheftræner bliver 39-årige Sune Lærkedahl Jensen, som kommer med stor trænererfaring og også tidligere har været en del af FCN.

Sune kommer fra en stilling som U17-cheftræner i Brøndby IF. Tidligere har han arbejdet i FC Nordsjælland som U19-assistenttræner og U17-cheftræner. Efter sin tid i FC Nordsjælland tilbragte han nogle år i samarbejdsklubben B93 i forskellige stillinger, såsom U17/U19/seniortræner og leder af akademiet. De sidste 3,5 år har Sune været i Brøndby IF som U15- og U17-cheftræner.

Alexander Riget, Head of Coaching:
– Emil Sjølin har udviklet sig rigtig godt, siden han kom til klubben i 2018. Han har bidraget med rigtig mange gode ting på akademiet og særligt omkring U15-holdet, som han har stået i spidsen for de seneste tre år. Nu har han valgt at starte i en ny branche, hvor vi ønsker ham al muligt held og lykke, men vi håber også, at vores veje mødes igen en dag.

– Til gengæld får vi en meget erfaren mand ind som ny U15-cheftræner. Sune har været i klubben før, han har den højeste trænerlicens og han har været god i sine tidligere klubber for både ældre årgange og seniorhold, så han er rent fagligt en rigtig stærk træner og passer godt til netop at træne et af vores ældste akademihold.

– Samtidig har Sune en rigtig god energi og et godt gåpåmod, og vi er sikre på, at han vil passe godt ind i vores miljø og kultur i organisationen. Vi er stolte over at kunne tiltrække en træner af hans kaliber til vores U15-hold, og vi glæder os til at byde Sune velkommen tilbage til FC Nordsjælland.

Sune har med sin PRO-licens den højest mulige træneruddannelse, og han tiltræder det nye job i klubben, når vores U15-drenge starter træningen op i det nye år.