R1+O | Hassan om sidste gruppespilskampe: “Vi skal finde det gode spil frem”

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

I aften spiller vores FIFA-hold de sidste to runder af eSuperliga-grundspillet. Hvis resultaterne flasker sig, kan vi nappe en top-4-plads og en direkte plads til Finals, men “det er ude af vores hænder”, fortæller træner Hassan Al-Saraf.

Inden de to sidste runder af eSuperligaens grundspil ligger vi på en 7.plads, men har blot tre point op til top-4, som bekendt giver direkte adgang til Finals. Det kræver dog først og fremmest, at vi går ud og vinder vores egne to opgør mod henholdsvis FC Midtjylland og AC Horsens, hvorfor træner Hassan Al-Saraf fokuserer mest på, at vi skal finde os selv og vores eget spil.

– Mine forventninger er, at vi går ud og finder os selv igen. Jeg synes, vi startede sæsonen rigtig godt, men så har vi været ramt af noget sygdom og nogle andre ting, så det handler også om, at vi skal ud og bruge de to sidste kampe på at oppe vores niveau, som vi skal finde frem, hvis vi gerne vil til Finals.

– Det er ude af vores hænder, om vi skal direkte eller om vi skal igenne Playoffs først, men uanset hvad skal vi finde det gode spil frem, hvis vi skal gøre os gældende. Så det er dét, der er målet. Hvis vi vinder begge kampe, tror jeg, det er nok til at gå direkte, men det er slet ikke fokus lige nu.


De to kampe i dag spilles klokken 18.00 og 21.30.

Runde 14:
FCM – FCN
Klokken 18.00
Twitch / YouTube

Runde 15:
ACH – FCN
Klokken 21.30
Twitch / YouTube


Første opgør er mod FC Midtjylland, som ligger på en 11.plads og fik en svær start på sæsonen, mens grundspillets allersidste kamp bliver klokken 21.30 i aften mod AC Horsens, der ligger på en 10.plads.

Den sidste dag med spillerunder er altid nervepirrende, fortæller Hassan.

– Første modstander er Midtjylland, som startede sæsonen mindre godt ud, men er begyndt at finde sig selv. Specielt Jenner spiller rigtig flot FIFA, og ham skal vi lukke ned for. Horsens bliver lidt samme case. De har FCN’s tidligere spiller, Niller, og så en garvet ræv i Aldin. Jeg tror på tre point i begge kampe.

– Og så tror jeg også på, at det bliver to gode kampe på en meget ubehagelig aften. De sidste runder er altid meget specielle, fordi der er så mange følelser og nerver på spil. Nogle bliver knust, andre bliver glade, så jeg håber bare, at vi står med oprejst pande på den anden side. Uanset om vi er i top-4 eller skal i Playoffs.

Du kan se den fulde stilling i eSuperligaen lige HER inden grundspillets to afgørende runder.