Kurland om god hjemmesejr: Drengene gav sig ekstra i dag

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Vores U19-drengene sluttede årets sidste kamp af med manér, da de hjemme i Right to Dream Park slog gæsterne fra Vejle med 3-1. Sejren kom dog ikke i hus uden problemer, da vi specielt i første halvleg var udfordret af et velforberedt Vejle-mandskab. 

Efter et par mindre gode resultater i de sidste par runder af U19 Ligaen, kom vores U19-drenge tilbage på sporet igen, da de på tre flotte mål sejrede med 3-1 hjemme mod Vejle B. 

Efter kampen var cheftræner Kasper Kurland tydeligt begejstret for dagens præstation. Den kom dog ikke let til sig, da Vejle bed flot fra sig i løbet af de første 45 minutter: 

– Vi startede kampen godt og udnyttede vores overtag med en scoring til 1-0. Men i den resterende del af første halvleg sled vi meget med tingene. Specielt i presspillet, hvor vi kom for sent og havde derfor problemer i Vejles opspil.

– Derfor var det godt, at forsvarsspillerne og målmand steppede op og håndterede mange af de situationer, hvor vi på hælene.

– Men alligevel gik vi ind til pausen foran 2-1. Begge mål, vi scorede, var super individuelle aktioner fra Mikkel Lejbowicz og Yannick Agnero, så det var fedt at se.

– Men i pausen fik vi ændret nogle ting og kom derfor ud til anden halvleg med et helt andet udtryk. Derfor var vi også meget bedre i anden halvleg, hvor vi var mere sammenhængende i vores presspil og bedre på bolden. Vi fik ændret på nogle positioner, så vi bedre kunne løse de problemer, som vi havde i første halvleg.

– Så kæmpe cadeau til drengene. De gav det ekstra, som var nødvendigt i dag. De forstod budskaberne og ændringerne, og kunne derfor hurtigt slå over til det, som vi havde brug for i anden halvleg.

– Vi scorede også et rigtig fint mål i anden halvleg på et hjørnespark, som endte i hovedet på Montell.

– Vejle havde lidt chancer på dødbolde, men i de situationer håndterede spillerne presset og tog godt fat i situationerne. Generelt igennem kampen var det stærkt, at vi kun holdt dem til én scoring, da de havde mulighederne for flere.

– Det var også tydeligt på drengene efter kampen, at sejren betød meget. Der var en outstanding stemning i omklædningsrummet.

– Så alt i alt var det en fed måde at slutte efteråret af på.

Kampfakta:

FCN – VB

1-0 (‘6): Yannick Agnero

1-1 (‘19): Tobias Lauritsen

2-1 (‘43): Mikkel Lejbowicz

3-1 (‘63): Valdemar Montell

Du kan se højdepunkterne fra dagens sejr HER.

U19-holdet går nu på en velfortjent vinterpause, inden de i starten af januar starter forberedelserne frem mod en spændende forårssæson.