Juledonation til Red Barnet og Furesø-familier

Kategorier

Foto: fcn.dk

Igen i år har vi i FC Nordsjælland valgt at donere et beløb, som normalt går til julegaver til klubbens ansatte, til den lokale Red Barnet-forening i Furesø, der hver december yder en stor indsats for at sikre en god jul til alle børnefamilier i vores kommune og nærområde.

Beløbet, der bliver doneret til Red Barnet Furesø, er 15.000 kroner, som skal være med til at fylde ud under juletræerne i de hjem, hvor der er mest brug for det. De frivillige i foreningen fordeler midlerne til gaver og gavekort til de rette familier gennem lokale butikker.

Sidste år var julekampagnen en stor succes – blandt andet med hjælp fra FCN’s donation, fortæller Anja Thygesen og Rebecca Weiss Micheelsen fra Red Barnet Furesø:

– Alle de mange penge, som FCN har doneret, skal bruges til, at vi igen i år får mulighed for at glæde endnu flere børn.

– Sidste år fik vi en stor donation fra FCN og DHL, hvilket gjorde det muligt at brede budskabet endnu mere ud og dele gavebeviser ud som julegaver. Det er rørende som frivillig at stå der og se glædestårerne fra familierne, der oplever, at der i år vil være julegaver under træet.

– Vi har allerede Hjertetræet på Farum Bytorv, hvor vi får gaver til de familier, der er i vores netværk, men med pengene fra FCN, får vi mulighed for at give julegaver til endnu flere børn. Vi er allerede i fuld sving med at finde og identificere de familier, hvor en julegave ville gøre en ekstra forskel.

– Det vil vi gerne sige kæmpe tak for, og det er også noget af det, der gør, at vi fortsætter med vores frivilligarbejde. Det varmer os enormt, og det varmer også alle dem, som vi – med hjælp fra FCN – kan nå ud til.

Som privatperson er det også muligt at støtte op om Red Barnets julehjælp i Furesø. Det gør du ved at besøge Hjertetræet på Farum Bytorv og købe et gaveønske fra et barn, hvorefter der bliver sørget for, at gaven kommer ud til de pågældende børn i lokalområdet.