FCN x DHL Julekalender: Fede præmier på højkant!

Kategorier

VIND ET SÆSONKORT TIL 2030!

I år er vi gået sammen med vores Top Partner fra DHL om en julekalender, hvor der er flotte præmier på højkant hver uge! Julekalenderen består af 24 låger, og bag hver låge gemmer der sig et spørgsmål, som dykker ned i FC Nordsjællands og DHL’s historie.

DU FINDER JULEKALENDEREN HER!

Der vil blive uddelt en præmie hver uge af december, og jo flere låger du åbner i løbet af ugen, desto flere lodder får du i konkurrencen. På juleaftensdag, den 24. december, vil der være en endnu større og flottere gave på spil.

Åbn den daglige låge, svar rigtigt på spørgsmålet og kryds fingre! Den første ugegave består af et sæsonkort gældende til 2030 – altså de kommende otte sæsoner!

De heldige vindere bliver kontaktet via e-mail.

Glædelig jul!