Et farvel til Freddy

Kategorier

Freddy Nielsen var blind de sidste mange år af sit liv men var alligevel fast gæst og sæsonkortholder i Right to Dream Park, når FCN spillede hjemmekampe. Han kunne føle, mærke og høre, at det var den slags underholdende fodbold, som han holdt af.

Afsnit A4, række 15, sæde 39. Det var Freddys plads i Right to Dream Park. Hver eneste hjemmekamp kom han trofast for at nyde og opleve en fodboldkamp. Ligesom så mange andre. Men Freddy gjorde det på sin helt på sin egen måde. For Freddy var blind og har derfor ikke kunne se en eneste af de mange kampe, han i årevis kom for at være en del af og nyde, når FCN spillede hjemme.

Freddy Nielsen var en del af klubben helt fra begyndelsen. Som dreng begyndte han at spille fodbold i Farum Boldklub, som ung mand kostede en øjensygdom ham synet, og siden fulgte han Farum Boldklubs – og senere FC Nordsjællands – march mod toppen af dansk fodbold. Med sæsonkort helt fra begyndelsen. Afsnit A4, række 15, sæde 39. Freddys plads.

Efter to års sygdom gik Freddy for nyligt bort. I denne anledning vil vi gerne dele en artikel om Freddy, hans unikke historie og kærlighed til klubben, fra et kampprogram tilbage i 2011 – du kan læse artiklen HER (DEN BLINDE VINKEL). Alle i FCN, og de mange fans som delte afsnit med Freddy, kommer til at savne ham, hans tilstedeværelse og hans store passion for FCN og for at komme og være en del af fællesskabet til kampene i Farum. FC Nordsjælland vil gerne kondolere og ønske alt det bedste til Freddys familie.