Erik Marxen til FC Nordsjælland

Kategorier

Foto: fcn.dk

FCN har købt rutinerede Erik Marxen i Randers FC. Den 31-årige forsvarsprofil tiltræder i FC Nordsjælland d. 4. januar.

Erik Marxen er en af 3F Superligaens mest erfarne spillere og har gennem flere sæsoner vist sig frem som en stærk og stabil venstrebenet midtstopper – senest for Randers FC, som har han har spillet 205 kampe for. Nu tiltræder han i FC Nordsjælland på en 4-årig kontrakt, når 3F Superligaholdet starter op efter juleferien d. 7. januar.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Vi er meget beviste om, at vi det seneste års tid har efterspurgt mere af den erfaring og de lederevner, som de unge spillere i vores model skal kunne lære af og læne sig op ad. Det adresserer vi i den grad med Erik Marxen, som gennem flere år har vist sine store lederegenskaber i Randers FC. Det spillemæssige niveau er vi ikke i tvivl om omkring Erik, men han har også overbevist os om, at han på det menneskelige plan kommer til at passe godt ind i FC Nordsjælland og Right to Dream organisationen. Erik er ambitiøs, determineret og passioneret men samtidig også nysgerrig, udviklingsparat og lærevillig. Vi ser Erik som den første vigtige tilgang af flere til truppen denne vinter, og vi glæder os til at byde ham velkommen i Farum efter ferien.

 Erik Marxen:

– Jeg ser FC Nordsjælland som en klub med et meget stort potentiale i kraft af deres filosofi, talentmasse og set-up. Jeg er helt klar over, hvad opgaven og udfordringen på kort sigt består i, og jeg er først og fremmest kommet til for at hjælpe med at skaffe sejre – det er det vigtigste. Men jeg har også ambitioner om at hjælpe holdet og klubben til at indfri potentialet og vinde medaljer på sigt. Klubben er for mig innovativ og med en kultur og et miljø, hvor det både er muligt at udvikle sig på og uden for banen, som spiller og som menneske, og jeg glæder mig meget til at opleve det, være en del af det og bidrage til det. Det har mine møder med træner og ledelse bekræftet mig i, og det var også en stor del af min beslutning om at skifte til FCN. Jeg var ikke i tvivl om, at det var det, jeg ville. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater, staben og resten af menneskerne i klubben efter ferien og komme i gang med det hårde arbejde, der sammen venter os i foråret.

Erik Marxen får trøjenummer 15 i FC Nordsjælland.