Autohuset Vestergaard og Volvo forlænger samarbejdet med FCN

Kategorier

Autohuset Vestergaard og Volvo har været FC Nordsjællands officielle bilpartner de seneste tre år, og nu forlænges samarbejdet yderligere til stor glæde for begge lejre.

Partnerskabet med Autohuset Vestergaard og Volvo og FC Nordsjælland blev indledt i starten af 2019, og indebærer blandt andet levering af biler til klubbens ansatte og repræsentanter i Right to Dream Park.

Nu har parterne sat underskrift på en ny aftale, hvorfor det gode samarbejde også fortsætter den kommende tid.

Thomas Dyrekær, filialchef hos Autohuset Vestergaard i Nærum:
– Samarbejdet med FC Nordsjælland de seneste år har været meget tilfredsstillende, og derfor er vi også glade for at forlænge aftalen. Klubben og organisationen har en høj faglighed, stor troværdighed og en stor passion for deres arbejdsområde, hvilket også er værdier, som vi stræber efter at arbejde ud fra i vores dagligdag.

– Samtidig har vi også nogle ens mål om at udbrede netværket og synligheden i Københavns- og Nordsjællandsområdet, hvor vi ser klubbens hold og repræsentanter fra landets bedste fodboldrækker som en oplagt mulighed for at nå længere ud med vores brand og forretning.

Trine Hessellund Hopp Møller, Co-CEO hos FC Nordsjælland:
– Vi er i en branche, hvor transportmuligheder til vores medarbejdere er afgørende for flere af klubbens arbejdsområder, og derfor er samarbejdet med Autohuset Vestergaard meget vigtigt for os. De har været en trofast og samarbejdsvillig partner de seneste år.

– Volvo repræsenterer pålidelighed og kvalitet, hvilket i høj grad matcher med vores værdier og behov i klubben. Derfor er vi meget begejstrede for, at partnerskabet nu fortsætter, og at Autohuset Vestergaard også skal forsyne os med biler de kommende år.