Anna Karlsson skifter til B93

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Efter mere end fire år i FC Nordsjælland takker Anna Karlsson af i klubben og fortsætter karrieren i B93. Kantspilleren kigger tilbage på en meget god og spændende tid i Farum, hvor hun både har været med til oprykning til Gjensidige Kvindeliga, samt bronzemedaljer og pokaltitel i 2020. 

Som kun 16-årig kom Anna Karlsson til FC Nordsjælland og sidenhen har hun i sine 55 kampe for klubben været en vigtig del af den fremadgående kurve, som klubben har været i over de seneste år.

Derfor reflekterer Anna også tilbage på en tid fyldt med fantastiske meritter og gode stunder: 

– Jeg vil beskrive min tid i klubben som fantastisk. Jeg har virkelig lært meget både som spiller og menneske. Det har været en spændende rejse, som jeg ikke ville være foruden. Det er derfor også vemodigt at sige farvel for denne gang.

– Når jeg kigger tilbage på min tid i FCN, er det med stor glæde. Der har været mange højdepunkter, og jeg husker tydeligt, da vi vandt pokalfinalen. Det var en fantastisk følelse. Jeg husker også, da jeg blev en fast spiller på kvindeholdet, da det var en forløsning for mig at nå dette mål. 

– Jeg vil meget gerne takke klubben og alle de personer, som jeg har mødt på min rejse i FCN. Det har været en fornøjelse at møde hver og en. Der er mange, som har gjort et særligt indtryk. Det er en fantastisk klub med gode værdier.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Det er selvfølgelig vemodigt at sige farvel til en spiller som Anna, da hun igennem fire år har været en god ambassadør for klubben. Hun har været igennem er rigtig god udvikling over de sidste fire år og vil nu fortsætte denne i B93. 

– Alt i alt har hun leveret en rigtig god indsats for os igennem alle årene, og vi ønsker hende alt det bedste i hendes nye kapitel.