Jesper Dickman solgt til IFK Värnamo

Kategorier

FC Nordsjælland har solgt den 20-årige offensiv spiller IFK Värnamo

Jesper Dickman kom til Farum for godt to år siden fra Malmö FF, og nu skal udviklingen fortsætte gennem mere spilletid i IFK Värnamo.

Jesper Dickman:

-Jeg ser frem til at blive en del af IFK Värnamo og er meget motiveret for at udnytte chancen og udvikle mig som spiller. Det er en god mulighed for mig, og jeg kan og skal bruge de mange ting, jeg har lært i min tid i FC Nordsjælland til at etablere mig og gøre en forskel i IFK Värnamo. Jeg er meget taknemmelig for det jeg har lært de sidste år, og sender en stor tak til alle de mennesker- trænere, stab og spillere – jeg har lært at kende og har arbejdet med i FCN.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

-Vi hentede Jesper til FCN tilbage i 2019, fordi vi så et stort udviklingspotentiale i ham. Jesper er en offensiv spiller med et højt teknisk niveau og høj spilforståelse, og han har arbejdet hårdt på både vores U19-hold og når han har været med omkring 3F Superligatruppen. Hvis Jesper skal tage det næste skridt i sin udvikling, er spilletid på højst mulige niveau en forudsætning, og derfor er muligheden i IFK Värnamo en spændende mulighed for ham. Vi glæder os til at følge hans fortsatte udvikling der og ønsker ham det bedste fremover.