R1+O | Topopgør og debutant i eSuppen denne uge!

Kategorier

Tobias Meineke får eSuperliga-debut i aften mod Brøndby klokken 18.00!

Foto: fcn.dk

En ny uge er skudt igang, og det betyder, at to nye eSuperliga-kampe er i vente! Modstanderne hedder Brøndby IF og AaB, som begge også er med i topstriden og ligger med 11 point efter seks runder – kun ét point efter os.

I aften gælder det Brøndby IF, som har vundet deres seneste tre kampe.

Tirsdag den 16. november
FCN – BIF
Klokken 18.00
Twitch / YouTube

I morgen hedder modstanderen AaB, som vi også møder klokken 18.00

Onsdag den 17. november
AaB – FCN
Klokken 18.00
Twitch / YouTube

De kommende kampe kommer efter tre runder i streg, hvor vi har spillet uafgjort. Dermed er vi fortsat ubesejret i denne sæson, og ligger på en delt førsteplads, men omvendt er det også et stykke tid siden, at vi sidst har vundet.

I jagten på en sejr har træner Hassan El-Saraf valgt at sætte Tobias Meinike ind til sin debut i aften mod Brøndby. Træneren glæder sig til to dage med to “sekspointskampe”, som han selv kalder det.

– I denne her uge får vi en debutant at se, når Meinike endelig får en chance for at vise sine evne frem. Jeg har vurderet, at det ville være godt med lidt rotation, da der skal kæmpes om pladserne i vores trup, og så jeg håber også, at det vil styrke vores chancer for at få en sejr.

– Begge kampe er topopgør, så det er vigtigt at få point. Vi møder Brøndby i aften og AaB i morgen, og det er vel egentlig to sekspointskampe, så vi skal ikke ud og tabe for mange point, fordi så kan vi pludselig komme bagud i toppen, afslutter Hassan.

Der er som nævnt kickoff begge dage klokken 18.00, og du kan læse mere om kampprogrammet og det nye eSuperliga-format lige HER.