R1+O | Niklas om afslutning på grundspillet: Vi tror på top-4

Kategorier

Foto: fcn.dk

I denne uge spiller vores eSport-hold hele tre meget vigtige opgør mod Helsingør, Esbjerg og Aarhus. Grundspillet i eSuperligaen er nu gået ind i sin afgørende fase, hvor tingene virkelig spidser til, hvilket vi har talt med Niklas Jakobsen om. Niklas reflektererede også kort over sidste uges præstationer.         

Vores eSport-hold spillede i sidste uge imod VFF og FCK. Det var to meget intense opgør, som endte i en sejr til os på 3-4 imod Viborg og et uafgjort resultat med cifrene 3-3 imod FC København. Begge kampe bød på stor jævnbyrdighed, men mens der var glæde at spore efter sejren over VFF skabte en sen udligning i kampen mod FCK en smule frustration, fortæller Niklas Jakobsen:

–  I kampen mod Viborg spillede jeg den første duel, og det blev en meget tæt kamp, der endte uafgjort, hvilket jeg synes, er et fair resultat. Wali sikrer så sejren i anden duel, hvor han får bygget en stærk føring op, som han holder hjem. Det var generelt et godt opgør, og vi er glade for de tre point.

– Imod FCK mister vi sejren i de sidste sekunder af overtiden, hvor jeg desværre begår en urutineret fejl, som fører til FCK’s udligning. Resultatet er også ekstra frustrerende, fordi jeg egentlig synes, at vi var bedst i den afgørende duel.

Som nævnt nærmer eSuperligaens grundspil sig sin afgørelse, og dermed er jagten på en top-4-placering blevet endnu vildere, og ifølge Niklas er det tætpakkede kampprogram, og den store konkurrence, noget, der kan mærkes, men troen på at føre klubben i Finals for første gang er dog stadig intakt:

– Vi er en del af et meget tæt felt, der kæmper om en plads i top-4, hvilket kan tydeligt mærkes, da det har højnet intensiteten en del.

– Jeg tror dog fortsat på, at vi kan tage en af pladserne, så vi undgår playoff og kan gå direkte i Finals. Som det ser ud lige nu, har vi også et fordelagtigt kampprogram sammenlignet med vores konkurrenter, og det er med til at styrke mig i den tro.

– At kunne være med til at føre FCN i Finals for første gang, betyder generelt virkelig meget for os, da det er vores måde at give tilbage til klubben og fansene på, for den støtte og opbakning som vi har modtaget igennem hele sæsonen.

Denne uges kampprogram byder som tidligere beskrevet altså på tre yderst spændende opgør. Ugens indledende match imod FC Helsingør blev spillet i går og endte i en remis med cifrene 3-3. Næste opgave er opgøret mod Esbjerg fB, der bliver spillet i aften klokken 18.00, og i den kamp skal vi være effektive, når chancerne byder sig og generelt have fokus på egne evner, forklarer Jakobsen:

– Vi er midt i et travlt program, og selvom vi har meget opmærksomhed på vores overordnede mål, skal vi også huske at fokusere på hver enkelt kamp, og tro på, at vi har evnerne til at nå det mål.

– Vi skal også turde tro og stole endnu mere på hinanden, så vi ikke satser unødigt i de enkelte dueller.

Tirsdag den 30. november
FCN – EfB
Klokken 18.00
Twitch / YouTube

I morgen gælder det så topkampen imod ligaens øjeblikkelige nummer ét AGF, der spilles klokken 20.00. Niklas peger på, at det kan blive den afgørende kamp i forhold til at opnå en placering i top-4:

– Hvis ugens første kampe flasker sig rigtigt, kan opgøret imod AGF ende med at være den kamp, der sikrer, at vi går i top-4. Men uanset hvad tror jeg på, at det bliver et spændende og ”action packed” opgør.

Onsdag den 1. december
AGF – FCN
Klokken 20.00
Twitch / YouTube

Som nævnt er der i dag kickoff klokken 18.00 og i morgen klokken 20.00, og du kan som altid læse mere om kampprogrammet og det nye eSuperliga-format lige HER.