[PODCAST] Hjortebjergs optakt vs. Silkeborg: “Vi ødelagde kampen for os selv i de første 10 minutter sidst”

Kategorier

Søndag aften spiller vi årets sidste hjemmekamp i 3F Superliga, når Silkeborg IF kommer på besøg. Assistenttræner Frank Hjortebjerg er tilbage i podcast, hvori han blandt andet kommenterer på vores seneste møde med Silkeborg, som vi tabte 4-1 derovre.

Vi blev straffet af Silkeborgs stærke omstillinger og ødelagde kampen for os selv, inden den knap var gået igang, mener Frank Hjortebjerg.

– Vi ødelagde meget kampen for os selv i de første 10 minutter sidst derovre. Silkeborg var bestemt også rigtig, rigtig gode, men vi blev straffet på noget, som vi godt vidste, at Silkeborg er gode til.

– De er mega gode til at finde Nicklas Helenius i omstillingerne og gode til at komme afsted og løbe de her omstillinger, og det håndterede vi for dårligt derovre i starten af kampen, inden vi justerede og rettede til. Så der har vi kigget på, hvordan vi kan gøre det bedre fra starten af kampen.

Derudover har Frank Hjortebjerg, resten af trænerstaben og ikke mindst spillertruppen kigget på, hvordan vi kan blive farligere offensivt og score flere mål, uden vi går på kompromis og bliver sårbare i defensiven.

Det bliver nøglen til at få seks point i halvsæsonens to sidste kampe, mener vores assistenttræner, som peger på, at præstationerne har peget i den rigtige retning.

– Samtidig med det, vil vi også gerne score nogle flere mål efterhånden. Vi vil gerne finde den der gode balance, hvor vi stadig er farlige og har mange folk i feltet, men vi kan undgå at få omstillinger imod. Så det har været et tema i denne her uge, og det bliver det også hen imod den sidste kamp mod OB.

– Vi skal kæmpe for seks point. Og vi skal kæmpe for at holde præstationerne fra de seneste par kampe, hvor der er mange ting, der har peget i en fornuftig retning. Og så skal vi blive dygtigere til ikke at lukke mål ind på standardsituationer.

Podcast-episoden byder også på snakke om landskampspausen, en målrig træningskamp i Hamborg, El Plastico-trofæet og meget mere. Til slut bliver Frank Hjortebjerg testet på sin fodboldkyndighed i den sædvanlige quiz.

Podcasten er optaget i vores AL Bank Studio. Du kan finde afsnittet øverst i denne artikel, eller hvor du normalt lytter til dine podcast – du skal blot søge efter ‘FC Nordsjælland’. HUSK, at abonnér på vores kanal, så du får en notifikation, næste gang vi lægger noget ud!

Der er kampstart klokken 14.00 i Right to Dream Park på søndag. Vi har listet fem gode grunde til at komme på stadion lige HER – vi har blandt andet sørge for megabillige billetter og gratis provianter.