[PODCAST] Hjortebjergs optakt vs. OB: “Omstillingerne kan blive enormt afgørende”

Kategorier

På søndag skal vi runde kalenderåret af, når vi gæster OB til halvsæsonens sidste 3F Superliga-kamp. Assistenttræner Frank Hjortebjerg er som sædvanlig klar med sin optakt til kampen via podcast, hvor han blandt andet forklarer om, hvilket type kampbillede han forventer at se i Odense:

– De vil oftest gerne have en høj bagkæde, og vi kan godt lide at løbe stærkt og udnytte det rum. De er også rigtig dygtige til at forsvare deres mellemrum og være kompakte i den måde, som de spiller på. Så det noget af det, der er deres styrke og force.

– Det kan godt gå hen og blive en omstillingskamp. OB er rigtig gode på offensive omstillinger, vi er gode på offensive omstillinger, så hvem er bedst til at lukke ned for de andres? Det kan godt blive enormt afgørende.

– Og så er der også noget med deres kompakthed i holdet, deres høje bagkæde og deres høje pres. Kan vi komme derind, imellem dem og så komme ned bagved den høje bagkæde, så vil det være godt for os. Og så skal vi se, om vi kan styre deres kantspillere, der går meget ind i banen og kombinerer centralt.

Både os og OB er inde i en sejrsløs periode i Superliga-regi. Frank Hjortebjerg tydeliggør, hvor stor en forskel det vil gøre, hvis vi kan slutte af og gå på juleferie med en sejr.

– Det gør en helt vanvittig stor forskel. Det vil være helt afgørende for den fornemmelse, man tager med sig på den der lange, lange pause, om man slutter med tre eller nul point.

Undervejs i podcast-episoden gennemgår Frank også den seneste kamp mod Silkeborg, fortæller om tidligere opgør mod OB, beretter om sine egne hovedstødsevner, takker fansene for deres flotte støtte i år og sidst – men ikke mindst – bliver han testet i “Halvåret der gik”-quizzen.

Podcasten er optaget i vores AL Bank Studio. Du kan finde afsnittet øverst i denne artikel, eller hvor du normalt lytter til dine podcast – du skal blot søge efter ‘FC Nordsjælland’. HUSK, at abonnér på vores kanal, så du får en notifikation, næste gang vi lægger noget ud!

Der er kampstart klokken 14.00 i Nature Energy Park på søndag. Wild Tigers har arrangeret en billig bustur til Odense, som du fortsat kan nå at tilmelde dig! Deadline er i aften, fredag klokken 22.00, og du kan læse mere og tilmelde dig via Wild Tigers Facebook-side.