Partnere leverer til årets sidste hjemmekamp: Gratis popcorn, drikkevarer og franske hotdogs

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

KASA Gruppen A/S, 6 Stjernet Facility og Værløse VVS har sponseret både popcorn, franske hotdogs og øl/sodavand til de første fans til søndagens hjemmekamp mod Silkeborg IF.

På søndag spiller vi årets sidste 3F Superliga-kamp hjemme i Right to Dream Park, når Silkeborg IF kommer på besøg klokken 14.00. Det har været en halvsæson med både op- og nedture, men vi er opsatte på at slutte året godt af på hjemmebane sammen med vores fans! Den er flere af vores kære partnere heldigvis med på, hvorfor de har sørget for en masse godter til de først fremmødte tilskuere.

Billetpriserne er i forvejen skruet helt i bund (80 kroner for voksne, 40 kroner for børn), men derudover bidrager KASA Gruppen A/S, 6 Stjernet Facility og Værløse VVS med gratis popcorn, gratis øl/sodavand og gratis franske hotdogs til de første fans i fanzonen og på stadion.

AL Bank Fanzone (åbner kl. 12)
– Voucher til øl/sodavand og pose popcorn til de første 100 i AL Bank Fanzonen

Indgange til stadion (åbner kl. 13)
– Voucher til øl/sodavand til de første 400 ved indgangene
– Voucher til franske hotdogs til de første 500 ved indgangene
– Pose popcorn til de første 1.100 ved indgangene

Michael Bøeck, KASA Gruppen A/S:
– Holdet har været inde i en hård periode på det sidste, og det påvirker også fansene. Vi tror og håber på, at stimen bliver vendt på søndag, men vi vil selvfølgelig også gerne gøre vores for, at alle får en god oplevelse i Right to Dream Park.

– Derfor er det en fornøjelse at hjælpe til med mad- og drikkevarer til de fans, der har støttet holdet trofast de sidste mange uger. Vi glæder os selv til at komme på stadion og heppe.

Dennis Kiraz, 6 Stjernet Facility:
– Vi vil gerne bidrage til en endnu bedre stemning og atmosfære til hjemmekampene i Right to Dream Park, og det indebærer naturligvis at skabe de bedste rammer for de tilskuere, der støtter op på stadion.

– Alle elsker gratis snacks, mad- og drikkevarer, og derfor støtter vi naturligvis op, så vi sammen kan få en god afslutning på 2021 hjemme i Farum.

Jesper Jensen, Værløse VVS:
– Det er vigtigt for os at støtte op omkring de lokale samlingspunkter i nærområdet, og derfor er vi selvfølgelig indstillede på at give FCN-fansene en god oplevelse til årets sidste hjemmekamp i Farum.

– Forhåbentlig kan det lokke en masse mennesker på stadion, så vi kan slutte halvåret godt af sammen – både på og udenfor banen.

Vi takker KASA Gruppen A/S, 6 Stjernet Facility og Værløse VVS for at støtte op!

Du kan fange din billet til årets sidste hjemmekamp HER.