Moscato trods nederlag: Vi er meget stolte af hinanden

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

Trods stor dominans og flot defensivt arbejde, så måtte vi desværre se os slået med 0-1 hjemme i Right to Dream Park, da Brøndby IF i går var på besøg i Gjensidige Kvindeliga. Efter gårsdagens kamp var cheftræner Carmelina Moscato meget skuffet, men på samme tid også meget stolt af præstationen. 

– Vi er selvfølgelig meget skuffet, men på samme tid er vi også meget stolte af hinanden. Vi har længe snakket om, at vi skal “beskytte vores hjem”, og Right to Dream Park er virkelig vores hjem. Vi har udviklet os utroligt meget her, og derfor er vi også meget stolte af, at vi kunne vise vores fans netop dette i dag, siger Moscato og fortsætter:

– Vi viste i dag, at vi kan spille med helt i toppen af ligaen og på samme tid dominere kampen. I dag dominerede vi både med og uden bolden, hvilket altid er svært imod Brøndby, som altid kommer med meget kvalitet. 

Igennem hele kampen sad vi rigtig flot på gæsterne, hvilket også resulterede i nogle store chancer. Trods det, så lykkedes vi ikke med at få bolden ind bag Brøndby-målmanden. 

– Vi manglede en smule tålmodighed og finesse. Når vi kommer i de situationer foran mål, så handler det også om for spillerne at stole på deres instinkt og være selvsikre nok til at udnytte mulighederne.

– Spillerne har vist fantastiske ting på træningsbanen og har taget meget af det med sig ind til kampene – i dag manglede vi desværre bare lige den sidste kvalitet. 

– Vi lærte meget om os selv i dag og specielt i forhold til, hvor langt vi er kommet i dette efterår. Vores præstation i dag var helt anderledes, end da vi sidst mødte Brøndby. Vores eksponentielle udvikling gør, at vi tror endnu mere på de ting, vi gør. 

– Vi så i dag, at truppen er meget tæt og spillerne er meget tætte – også udenfor banen. Så nu skal vi have vendt dagens resultat til noget positivt og slutte godt af i næste weekend, afslutter Moscato.

I næste weekend venter der en fantastisk søndag i Right to Dream Park. Først klokken 14:00, når vi i 3F Superligaen tager imod Silkeborg IF og senere samme dag, når HB Køge kommer på besøg i Gjensidige Kvindeliga med kampstart klokken 19:30. 

Så skynd dig ind på billet.fcn.dk og køb din billet til begge kampe, så du kan være med til at runde et godt år i Right to Dream Park af.