Moscato om flot stime: Vores defensive organisation har rykket sig meget

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

På søndag venter et meget spændende opgør i Gjensidige Kvindeliga, når Kolding IF gæster Right to Dream Park. Vi går ind til kampen med en flot stime på fem ubesejrede kampe, og ifølge vores cheftræner Carmelina Moscato, så skyldes den fine stime, at hele truppen har taget nogle store skridt de sidste par måneder. 

Siden den 12. september er vi ikke gået fra banen uden mindst ét point i Gjensidige Kvindeliga. Derfor går vi ind til den kommende runde ubesejret i fem kampe, hvor vi samtidig har fået 11 ud af 15 mulige point. 

Cheftræner Carmelina Moscato sætter nedenunder nogle ord på, hvad der gør, at vi har præsteret, som vi har gjort den sidste 1,5 måned:

– Hver modstander har bragt noget unikt til hver kamp, men jo tættere vi er kommet på vores spillestil, identitet, start-11 og relationer på banen, jo bedre har vi præsteret på banen. Jeg synes, at vi hver uge langsomt har lagt et nyt lag på, og spillerne har gjort et godt stykke arbejde på træningsbanen. 

– Før havde vi lidt problemer i vores defensive organisation, men jeg føler virkelig, at vi har rykket os meget på de defensive parametre, siden sæsonen startede. Vi har fået styr på vores pres og de momenter, hvor vi forsvarer i eget felt. 

– Vi kan stadig blive meget bedre i vores offensive omstillinger, hvilket selvfølgelig har været vores fokus på træningsbanen – blandt mange andre aspekter i vores spil. 

– Hvis vi kan kombinerer vores defensive organisation med gode offensive omstillinger, så vil det tage os til et helt nyt niveau. 

– Vi mangler stadig en del for at nå de famøse 90 gode minutter. Så vi skal blive ved med at lægge på og arbejde hårdt på træningsbanen, så vi kan få det hele til at gå op i en højere enhed. 

På søndag kommer Kolding IF på besøg i Right to Dream Park. Sidst vi mødte koldingenserne, måtte vi se os slået 1-0 på en scoring i det 89. minut. Moscato ser dog frem mod weekendens møde med spænding, da hun føler, at holdet står meget bedre rustet denne gang. 

– Alle hold har deres styrker. Koldings spil minder en del om det, vi så fra FC Thy-Thisted Q i sidste weekend. De har deres styrker i omstillingerne og presset, så vi skal være meget skarpe i de situationer.

– Vi er bestemt bedre forberedt til søndag, end vi var sidst, vi mødte Kolding. I vores sidste møde var vi ikke gode nok til at forsvare feltet, hvilket også var medskyldig i, at vi tabte kampen. 

– Men vi har rykket os meget sidenhen og er blevet bedre i vores defensiv, så jeg er sikker på, at kampen på søndag bliver anderledes end vores første møde med Kolding. Vi glæder os til at spille foran vores fans igen og give dem en god oplevelse på søndag, afslutter Moscato. 

Søndagens opgør fløjtes i gang klokken 13.00. DHL inviterer alle til fodbold og gratis popcorn, så hop ind på billet.fcn.dk og hent din billet til den spændende opgør.