Moscato efter remis: Vi skulle have fået mere med fra kampen

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

I dag var vi tilbage i aktion i Gjensidige Kvindeliga, da Kolding IF gæstede Right to Dream Park. På trods af stort spilovertag og et par fine chancer, måtte vi tage til takke med ét point. Efter kampen var cheftræner Carmelina Moscato også ærgerlig over ikke at få alle tre point med fra dagens opgør. 

Selvom vi udbyggede vores ubesejrede stime, så gik vi alligevel fra banen en smule skuffede efter kun at få ét point med fra dagens kamp. Vores cheftræner Carmelina Moscato var dog tilfreds med dagens præstation, selvom det ikke blev til tre point: 

– Det føles en smule utilfredsstillende. Vi dominerede kampen i anden halvleg, men vi skal blive bedre til at sidde på kampene i alle 90 minutter. Men på samme tid føler jeg også, at vi havde alle chancer for at vinde kampen. 

– Jeg synes, at vores presspil virkede rigtig fint i dag. Igennem kampen får vi lagt et godt pres på Kolding, hvilket gjorde det svært for dem at spille ud og køre deres farlige kontraspil. 

– På grund af Koldings føringsmål, havde vi et stort overtag på bolden. Vi kunne godt have været en smule skarpere i den del i dag, men jeg synes stadig, at spillerne gjorde et fint stykke arbejde med bolden. 

– Koldings mål gjorde også, at de stod endnu dybere, hvilket vi ikke har været oppe imod endnu i denne sæson. Så det var en god test for os og det bliver spændende at se kampen igennem senere. 

– Men alt i alt en fin præstation fra spillerne i dag. Det er tydeligt for os alle, at spillerne giver den gas i alle 90 minutter, hvilket vi også så i dag, hvor vi havde flere fine muligheder i de sidste minutter. Men selvfølgelig er vi skuffet her efter kampen. 

Kampfakta:

FCN – KIF

0-1 (‘19): Emma Hoppe

1-1 (‘71): Ashley Riefner

I næste weekend venter endnu et spændende opgør hjemme i Right to Dream Park, når de blå-gule fra Brøndby IF kommer på besøg. Kampen fløjtes i gang klokken 16.00 og du kan allerede nu sikre dig din billet på billet.fcn.dk.