R1+O | Meinike efter ubesejret debutuge: Jeg har virkelig arbejdet hårdt og fokuseret for det

Kategorier

Tobias Meineke får eSuperliga-debut i aften mod Brøndby klokken 18.00!

Foto: fcn.dk

I sidste uge spillede vores eSport-hold to vigtige opgør imod henholdsvis Brøndby IF og AaB. Opgøret mod BIF var dog ikke kun et topopgør, det var også debutkamp for vores FIFA-spiller Tobias Meinike, som kom til klubben inden starten på denne eSuperliga-sæson. I den forbindelse har vi talt med Tobias om oplevelsen og om præstationen i sidste uges kampe.  

Sidste uges første opgør var altså Tobias’ debut både i FCN-trøjen og i eSuperligaen som helhed. Oplevelsen var helt speciel, og den vækkede mange følelser størst blandt dem glæde og stolthed, fortæller Meinike:

– Det var kæmpestort at få min debut. Det er noget jeg har set frem til, siden eSuperligaen startede. Jeg kan huske, at jeg sad hjemme bag skærmen, så andre spille og bare drømte om selv at være med.

– Jeg var lidt nervøs inden matchen, men da kampen først gik i gang, fokuserede jeg hurtigt på opgaven og kom ind i zonen.

– Jeg er virkelig glad for at have fået min debut for FCN, og selvfølgelig også enormt stolt over at nå hertil, for jeg har virkelig arbejdet hårdt og fokuseret for det.

Kampen mod Brøndby IF endte 2-2 efter to intense dueller. Ifølge Tobias Meinike er uafgjort – mod en på dagen rigtig stærk modstander – et fair resultat, der endda føltes som en sejr på grund af den sene udligning:

– Brøndby var rigtig gode i opgøret. De pressede os hårdt, og selvom kampen endte uafgjort, så følte vi egentlig, at vi havde vundet, fordi vi udlignede i sidste minut. At score det mål var også bare med til at gøre oplevelsen omkring min debut endnu mere speciel.

– Jeg er tilfreds med resultatet, som jeg synes er fair, men jeg kan fortsat forbedre min egen præstation, og det stræber jeg også efter.

Opgøret mod AaB var sidste uges anden kamp, og den endte også med resultatet 2-2. Matchen var første gang, at Meinike skulle spille den indledende duel, og ligesom med debuten dagen før skabte dette lidt nerver. Disse forsvandt dog hurtigt igen, da kampen var i gang, og en tidlig føring blev etableret, forklarer Tobias:

– Der var lidt nerver på inden opgøret, da jeg skulle spille den første af de to kampe, og man vil jo gerne starte godt ud og give holdet det bedst mulige udgangspunkt.

– Men da kampen først var fløjtet i gang, forsvandt nerverne, og jeg gik i ”game mode”. Det hjalp i øvrigt også på det, at jeg fik sendt bolden i kassen tidligt i kampen og derefter holdte føringen hjem.

– Jeg synes generelt, at vi spillede rigtig fint mod AaB, og vi kunne lige så godt have taget de tre point.

Næste opgave for vores eSport-hold er denne uges to spændende kampe imod Viborg FF og FCK.

Opgøret mod VFF løber af stablen i aften, og det bliver et sandt topopgør, hvor vi skal forsøge at hale ind på viborgenserne, der i øjeblikket topper eSuperligaen med 18 point, fire point flere end os på en delt tredje plads.

Tirsdag den 23. november
VFF – FCN
Klokken 18.00
Twitch / YouTube

I morgen er det så FC København, der er modstanderen, og dette opgør spilles ligeledes klokken 18.00.

Onsdag den 24. november
FCK – FCN
Klokken 18.00
Twitch / YouTube

Der er som nævnt kickoff begge dage klokken 18.00, og du kan læse mere om kampprogrammet og det nye eSuperliga-format lige HER.