Landsholdsoverblikket: Kühl og Reed med A-landsholdet samt en masse på ungdomslandsholdene

Kategorier

I søndags spillede vi årets sidste kamp i Gjensidige Kvindeliga, men flere af vores kvindespillere skal i aktion for deres respektive landshold, inden de går på juleferie.

Brianne Reed og Kathrine Kühl skal igen samles med deres A-landshold, men vi også har hele fem FCN-spillere på både det danske U19- og U17-landshold.


Danmarks A-kvindelandshold:

Kathrine Møller Kühl

Kathrine Kühl er endnu engang med i Lars Søndergaards landsholdstrup og har mulighed for at få sin A-landskamp nummer 7 og 8, når Danmark møder Bosnien Hercegovina og Rusland i to vigtige VM-kvalifikationskampe.

Bosnien Hercegovina – Danmark

Zenica
DR1

Danmark – Rusland
Tirsdag 30. november 2021. Klokken 18.00
VM-kvalifikation

Energi Viborg Arena
DR1


Dominikanske Republiks A-kvindelandshold:

Brianne Reed

Brianne Reed er også samlet med Den Dominikanske Republiks A-kvindelandshold frem til den 1. december.


Danmarks U19-kvindelandshold:

Nikoline Dudek
Emilie Byrnak
Karen Linnebjerg Knudsen
Mille Bech
Olivia Thorndahl

U19-kvindelandsholdet samles til to venskabskampe mod Schweiz, der spilles i Spanien. Truppen udgøres af i alt 20 spillere, hvor vi altså er repræsenteret med hele fem FCN’ere.

Nikoline Dudek, Emilie Byrnak og Karen Linnebjerg er en fast del af vores Gjensidige Kvindeliga-trup, mens Mille Bech og Olivia Thorndahl normalvis huserer på vores talentfulde U18-hold.


Danmarks U17-kvindelandshold:

Emilia Asgeirsdottir
Jóhanna Sørensen
Filipa Heintzelmann
Clara la Cour
Sandra Olabi

Også på det danske U17-kvindelandshold har vi hele fem spillere med i truppen, som mødes til en træningssamling i Vejen de kommende dage.

Emilia Asgeirsdottir og Jóhanna Sørensen har begge fået minutter i Gjensidige Kvindeliga, mens Filipa Heintzelmann, Clara la Cour og Sandra Olabi til dagligt gør sig gældende på U18-holdet.


Held og lykke til alle spillere! Vi glæder os til at følge med.