Kvindeliga: Dagens modstander fra Brøndby IF

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

I dag er der lagt op til et spændende opgør i Right to Dream Park. I 13. og anden sidste runde af Gjensidige Kvindeliga, kommer Brøndby IF nemlig på besøg i Farum.

Brøndby kommer ind til dagens opgør med et flot sejr på 1-4 i sidste runde på udebane mod AGF.

BIF – kampform: W-L-W-W-W

Vi har i de sidste fem opgør haft flere problemer med dagens modstander, der har trukket sig sejrrigt ud af de sidste tre opgør. 

FC Nordsjælland – BIF i ligaen: L-L-L-D-D

Højdepunkter fra sidste møde.

 

Efter uafgjort i sidste weekend mod Kolding IF udbyggede vi vores ubesejrede stime til seks kampe 

FC Nordsjælland – kampform: D-D-D-W-W

Dagens kamp fløjtes i gang klokken 16.00 i Right to Dream Park. Du skal stadig få fat i din billet på billet.fcn.dk

KRAV OM CORONAPAS:

Alle personer med billet til kampen, der er 16 år eller derover, skal fremvise et gyldigt Coronapas for at få adgang til Right to Dream Park på kampdagen.

Et gyldigt Coronapas defineres som:

  • Et negativt resultat af en PCR-test, der på kamptidspunktet er højst 96 timer gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Et negativt resultat af en antigen-test, der på kamptidspunktet er højst 72 timer gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel, regnet fra tidspunktet hvor testen er foretaget.
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19.

Coronapasset kan både fremvises elekronisk eller som print.

Personer der, af medicinske årsager eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19-test, er undtaget for krav om test og coronapas. 

Vi anbefaler, at du læser informationerne om Coronapas grundigt og i god tid inden kampen, så du er sikker på, at kunne fremvise et Coronapas, når du ankommer til Right to Dream Park.