‘Jaxe’ om AaB-nederlag: Mentaliteten var den rigtige 

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

På trods af gårsdagens nederlag til AaB i 3f Superligaen er vores nummer 6, Jacob Steen Christensen, dog tilfreds med gårsdagens præstation. ‘Jaxe’ peger blandt andet på, at den defensive struktur så fin ud og at holdet viste mental styrke igennem en svær kamp. 

– Jeg vil sige, at ud fra præstationen så er gårsdagens kamp, en kamp hvor vi normalt ni ud af 10 gange får mindst ét point. Så hvis vi kun kigger på vores egen præstation, så synes jeg, at vi kan være kampen bekendt. 

Efter kampen i går roste cheftræner Flemming P. holdets mentale styrke i og var tilfreds med det defensive arbejde – noget som vores midtbanemand kan nikke genkendende til:

– Lige efter situationen omkring det manglende straffespark er faktisk den periode, hvor vi skaber flest chancer i kampen. Så det vidner om, at mentaliteten var den rigtige.

– Jeg tror, at AaB kun har en afslutning i åbent spil, og det er et hovedstød i første halvleg. Så defensivt gjorde vi et godt arbejde for at få lukket ned for AaB og samtidig stå imod deres offensive dødbolde. 

– AaB havde meget svært ved at bryde vores kompakthed ned. Vi var alle klar over vores opgaver i det defensive og alle fuldførte dem på fin vis. 

– Selvom vi skaber mere end AaB, så mangler vi stadig noget i det offensive i går. Vi havde fokus på at holde bolden i egne rækker mere end normalt, hvilket jeg synes, vi lykkedes med. Men derfra havde vi lidt problemer med at få tiden på bolden vendt til chancer foran mål. 

Selvom skuffelsen er stor efter nederlaget til AaB, så kigger ‘Jaxe’ frem mod næste runde, hvor Viborg FF venter på udebane. 

– Viborg bliver, ligesom alle andre Superliga-kampe, en kamp, hvor vi skal ud og give alt, hvad vi har. Viborg har vist nogle fine ting i denne sæson, men jeg er sikker på, at vi har en god chance og vi vil gøre alt for at få de tre point med hjem til Farum. 

– Jeg kan godt forstå, at fans og folk der holder af klubben er frustreret og skuffet. Alle os i og omkring truppen er mindst lige så skuffet, da det betyder utroligt meget for os, hvilket jeg også synes, at vi viste på banen i går. 

– Så at give tre point til vores fans er noget, vi kæmper for hver dag – både i kampene og på træningsbanen.

Fredagens opgør mod Viborg FF fløjtes i gang klokken 19.00.