Bankohygge mellem årets sidste hjemmekampe på søndag!

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

Vi lægger hus til to kampe i Right to Dream Park på søndag, når vi spiller årets sidste hjemmekampe i både 3F Superliga og Gjensidige Kvindeliga. Superliga-kampen mod Silkeborg starter klokken 14:00, og Kvindeliga-holdet spiller 19:30 mod førerholdet HB Køge, men vi kunne rigtig godt tænke os at runde året godt af sammen med vores fans til begge kampe!

Derfor har vi arrangeret et Banko-event i GSV-loungen med FEDE præmier, som starter klokken 17:30 imellem de to opgør. Arrangementet begynder 17:30, men der vil allerede være mulighed for at komme ind i GSV-loungen direkte efter Superliga-kampens slutfløjt. (Indgang på stadion mellem D4 og D5)

Her vil der være mulighed for at bestille pizza, inden vi starter Banko-spillet. Vi har lavet en rigtig fin aftale med det lokale pizzaria, Sofie Grill & Pizzaria, således at vi kan få pizza til en flad 50’er.

Når Banko-vinderne er fundet, og præmierne er delt ud, vil Kvindeliga-kampen mod de forsvarende mestre fra HB Køge umiddelbart starte. Og hvis man har billet til Superliga-kampen mod Silkeborg, har man også billet til kvindernes kamp.

Der er et begrænset antal pladser og en bankoplade koster kun 10 kroner. Kom og vær med til en hyggelig aften, når vi runder året af med de sidste to hjemmekampe i Right to Dream Park. Hent din Banko-billet HER.