AL Bank Fanzone til årets sidste hjemmekamp!

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

På søndag venter et vaskeægte El Plastico, når Silkerborg IF besøger os til årets sidste hjemmekamp i 3F Superliga. I samarbejde med Arbejdernes Landsbank er vi igen klar med en Fanzone, hvor fans kan varme op til kampen sammen – for sidste gang i 2021.

Endnu engang byder vi velkommen på bane 2, hvor der vil være aktiviteter for fans af alle aldre! En halv time før kampstart skal alle fans mod stadion, hvorfor fanzonen altså vil være åben fra klokken 12.00-13.30 og vil bestå af:

  • Telt med scene, musik, bænke og livetalk med sportsdirektør Mikkel Hemmersam og assistenttræner Frank Hjortebjerg
  • Bod hvor der kan købes mad, drikke og merchandise
  • Aktiviteterne for børnene 

Det handler om at komme tidligt, da tre af vores partnere har sørget for gratis øl/sodavand og popcorn til de første 100 i Fanzonen. Derudover vil der blive delt 300 små FCN-flag ud.

Vores maskot Timba vil naturligvis være til stede under fanzonen og aktiviteterne! 

Mikkel Hemmersam kigger forbi teltet klokken 12:45 og efterfølgende vil assistenttræner Frank Hjortebjerg også kigge forbi. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål til de involverede, ligesom startopstillingen vil blive præsenteret.

Du kan fange din billet til det vigtige opgør HER.

Vi glæder os til at se jer – og håber, at I alle vil komme og hygge i AL Banks Fanzone inden kickoff!