Adina Giurgiu om længeventet debut: Det var en kæmpe forløsning

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

I sommer kom Adina Giurgiu til FC Nordsjælland fra italienske U.S. Sassuolo, men grundet en længerevarende skade har vores rumæner måtte vente længe på debuten i Gjensidige Kvindeliga. Dén debut kom dog i søndags, da vi hjemme i Right to Dream Park spillede 0-0 mod HB Køge. 

I søndags kom forløsningen for vores hårdtprøvede rumæner Adina Giurgiu, da hun i det 89. minut blev skiftet ind til sine første minutter i Gjensidige Kvindeliga.

En skade har holdt rumæneren ude siden ankomsten til Farum i sommer, så derfor var det en stor forløsning for hende endelig at få minutter på banen.

– Det var selvfølgelig en forløsning. Jeg har ventet længe på det, så det var fantastisk endelig at få nogle minutter på banen. Jeg er glad for, endelig at kunne dele banen med mine holdkammerater, da de har betydet meget for mig, siden jeg kom til klubben i sommer.

– Det har ikke altid været nemt, siden jeg ankom i sommer. Jeg skulle selvfølgelig fokusere på min egen genoptræning og arbejde hårdt for at komme tilbage. På samme tid prøvede jeg også at spille en rolle for resten af holdet. Og selvom jeg ikke har spillet kampe, så føler jeg stadig, at jeg er en del af holdet. Jeg har altid gjort mit for at gøre holdet bedre, uanset om jeg har kunnet spille eller ej.

Vores cheftræner Carmelina Moscato var efter søndagens opgør også meget glad for, at Adina endelig havde mulighed for at få minutter i Gjensidige Kvindeliga:

– Adina har kæmpet hårdt for at komme tilbage. Vi har set hendes hårde arbejde igennem hele efteråret, så hun har virkelig gjort sig fortjent til endelig at få minutter i ligaen. Hvis man kigger på det mentale, så besidder hun virkelig alt, hvad vi gerne vil se i en spiller, så derfor var det selvfølgelig fantastisk at se hende på banen.

Adina og resten af truppen går nu ind i en velfortjent julepause. Men vores dygtige rumæner ser dog allerede frem til at komme tilbage og starte opstarten frem mod en spændende forårssæson.

– Jeg ser meget frem til at komme tilbage efter juleferien, hvor jeg forhåbentligt vil kunne være en del af hele opstarten, hvilket jeg ikke nåede i sommer. Det bliver vigtigt for mig at bevise mit værd fra første træningspas.

– Det er en fornøjelse at være en del af denne trup, så det bliver en fed opstart, når vi kommer tilbage igen efter juleferien, afslutter Giurgiu.