Se Khalida Popal og Philip Mays oplæg på Marie Kruses Gymnasium | Veterans Match

Kategorier

Som en del af vores kampagne omkring Veterans Match besøgte Khalida Popal, afghansk kvinde og FCN-medarbejder, og Philip May, tidligere dansk soldat udstationeret i Afghanistan, opvokset i Farum og stor FCN-fan, det lokale Marie Kruses Gymnasium.

Her holdte de et oplæg for gymnasiets 2.G-samfundsfagselever, hvor de fortæller om deres egne oplevelser og erfaringer fra Afghanistan. Philip lever med efterveer og udstationeringen har ændret hans liv, men var det dét værd for ham? Den tvivl perspektiverer Khalida og fortæller om hendes kamp for rettigheder og om hvordan tilstedeværelsen af vestlige styrker har gjort en forskel for hende og en hel generation.

Det blev til en meget ærlig, åben og rørende formiddag på Marie Kruses, hvor eleverne opmærksomt lyttede med og stillede en masse gode spørgsmål til Khalida og Philip.

Du kan se hele oplægget øverst til denne artikel eller via vores YouTube-kanal.