[PODCAST] Hjortebjergs optakt vs. SIF: “Jeg glæder mig virkelig meget til denne her kamp!”

Kategorier

På søndag skal vi forsøge at komme tilbage på sporet i 3F Superliga, når vi skal en tur til Silkeborg og spille et vaskeægte El Plastico. Det er mere end et år siden, at vi sidst har mødt silkeborgenserne, og vores assistenttræner Frank Hjortebjerg glæder sig meget til opgøret, som han mener byder på et interessant matchup.

– Jeg glæder mig virkelig meget til denne her kamp! Det er to hold, der foretrækker at have bolden og kontrollere begivenhederne ved at have bolden selv. Og så er det to hold, der er vant til at spille på et kunstgræsunderlag, som ofte giver gode betingelser for den slags fodbold.

– Så det bliver en kamp om det der, og det bliver virkelig interessant. Der hvor vi adskiller os, er nok i den defensive del, hvor vi gerne vil forsvare os langt væk fra eget mål, mens de er mest komfortable ved at forsvare sig tæt ved eget mål.

Undervejs i podcasten uddeler Frank Hjortebjerg store roser til søndagens modstander, som han vurderer til at være Superligaens bedste i det korte pasningsspil.

– De har holdt fast i deres strategi og deres måde at spille på over lang tid. Hvis man ser på vores seneste Superliga-kamp mod dem derovre, hvor vi vinder 2-0, så spiller de stort set på den samme måde. De har bare holdt fast i det og blevet endnu dygtigere til det, fordi de har haft mere tid til at øve sig.

– Jeg har tidligere understreget, at det er to virkelig gode oprykkere. Og det synes jeg bare, de har vist. Det er et hold, der er meget afklaret.

– Der er slet ingen tvivl om, at de er de bedste i Superligaen i de korte pasninger. Fordi de dyrker det så meget, fordi de indtager nogle positioner, der appellerer så meget til det og fordi de har øvet sig i så lang tid og er blevet virkelig gode til det.

Podcast-episoden byder også på en masse andre temaer og snakke:

– Det store hjemmenederlag mod FCK
– Stemning og mentalitet efter fire nederlag på stribe
– Status hos Dudu og Kian Hansen
– Opdatering fra Næsbys oldboyshold
– QUIZ
– Meget mere

Du kan lytte til hele afsnittet på Spotify, Podcast-appen, øverst i denne artikel eller hvor du nu engang lytter til dine podcasts! Du skal blot søge efter “FC Nordsjælland” – og sørge for at abonnere på vores kanal, så du får en notifikation næste gang, vi smider noget ud.

Der er kampstart klokken 14.00 i Jysk Park på søndag. Du kan fortsæt nå at komme med på Wild Tigers bustur! Du kan læse mere om tilmelding lige HER.