Oliver Villadsen forlænger aftalen med FCN

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med U21-landsholdsspiller Oliver Villadsen.

Oliver Villadsen kom til FC Nordsjællands akademi for 11 år siden og har taget turen op gennem klubbens ungdomshold. I februar 2020 forlængede den hurtige wingback sin kontrakt med FCN, men nu er parterne blevet enige om en ny aftale.

Den 19-årige U21-landsholdsspiller rykkede op i Superliga-truppen forud for 2019/2020-sæsonen, og har det seneste år taget store skridt som offensiv wingback på FCN’s førstehold.

Oliver Villadsen:

– Jeg er virkelig glad for at forlænge min kontrakt med den klub, som betyder alt for mig. FC Nordsjælland sidder dybt i mig, fordi jeg har fået så meget læring, så mange venskaber og så mange oplevelser her. Så forlængelsen giver mig en masse ro.

– Jeg synes, jeg har været inde i en rigtig god udvikling det seneste år. Da jeg kom op i truppen, havde jeg masse ting, jeg skulle lære og forbedre, hvilket jeg arbejdede hårdt på. Så da chancen bød sig, greb jeg den og har spillet en masse siden.

– Det er rart at blive belønnet for sit hårde arbejde, men det giver mig også blod på tanden for at opnå mere. Mit fokus er på at skaffe resultater til holdet, fordi hvis vi præsterer kollektivt, skal jeg nok også præstere individuelt.

– Nu fik jeg muligheden for at forlænge min aftale, og det kunne jeg ikke sige nej til. Lige så meget som det er dejligt med en belønning, lige så gerne vil jeg gerne give tilbage til FCN og ikke mindst min barndomsklub Blovstrød IF.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Det er altid en fornøjelse, når spillere fra vores egne akademier bryder igennem i Superliga-truppen, hvilket Oliver Villadsen har gjort det seneste års tid. Han har på kort tid udviklet sig til at være stamspiller, der også har bidraget med både mål og assists.

– Oliver er med sin hurtighed, ærgerrighed og tidligere erfaringer fra mere offensive positioner en moderne wingback. Samtidig har han opbygget et fantastisk samarbejde og en stærk relation med bagkæden, som kun bliver bedre og bedre.

– Derfor var det helt oplagt at forlænge samarbejdet yderligere, da vi ser en stor fremtid og potentiale i Oliver. Sammen skal vi nu udvikle hans kompetencer yderligere, og vi er glade for, at Oliver også selv ser en fremtid hos FC Nordsjælland.

Oliver Villadsen har spillet 44 Superliga-kampe, hvor det blevet til to mål og tre assists.