Landsholdsoverblikket: Kühl og Reed til A-samling, mens U19 er FCN-domineret

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

I denne uge er der landskampspause i Gjensidige Kvindeliga, hvor flere fra vores kvindeseniortrup skal på landsholdstjeneste.

Brianne Reed og Kathrine Kühl skal igen samles med deres respektive A-landshold, og vi også har hele fem FCN-spillere med på det danske U19-landshold, som skal spille EM-kvalifikationskampe.


Danmarks A-kvindelandshold:

Kathrine Kühl

Kathrine Kühl er efterhånden blevet en fast del af Lars Søndergaards landsholdstrup, og nu har vores midtbanespiller mulighed for at få sin A-landskamp nummer 6 og 7, når Danmark møder Bosnien Hercegovina og Montenegro i to VM-kvalifikationskampe.

Danmark – Bosnien Hercegovina

Energi Viborg Arena, Viborg
DR1

Montenegro – Danmark
Tirsdag 26. oktober 2021. Klokken 18.00
VM-kvalifikation

Podgorica
DR1


Dominikanske Republiks A-kvindelandshold:

Brianne Reed

Brianne Reed spiller også to kampe med den Dominikanske Republiks A-kvindelandshold. De møder Bolivia over to omgange, kampene bliver spillet den 22. og 25. oktober.

‘Bri’ fik sin landsholdsdebut denne sommer og kan altså nu få flere landskampe på CV’et.


Danmarks U19-kvindelandshold:

Nikoline Dudek
Emilie Byrnak
Karen Linnebjerg Knudsen
Mille Bech
Olivia Thorndahl

U19-kvindelandsholdet samles til tre EM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet, Ungarn og Finland. Truppen udgøres af i alt 20 spillere, hvor vi altså er repræsenteret med hele fem FCN’ere.

Nikoline Dudek, Emilie Byrnak og Karen Linnebjerg er en fast del af vores Gjensidige Kvindeliga-trup, mens Mille Bech og Olivia Thorndahl normalvis huserer på vores talentfulde U18-hold.


Held og lykke til alle spillere!