Kurland efter fin hjemmesejr: Endnu engang en fantastisk arbejdsindsats

Kategorier

Foto: Noah ThilemannTidligere i dag havde vores U19-drenge besøg af OB og på to mål af Yannick Agnero og et enkelt af Marco Bruhn, sejrede holdet med 3-1. Efter kampen var cheftræner Kasper Kurland meget tilfreds med dagens præstation og ser nu frem til en periode, hvor holdet skal til Ghana. 

I dag skulle U19-holdet fortsætte takterne fra sidste weekends 0-5 sejr i Esbjerg, hvilket de gjorde på fin vis med en 3-1 sejr hjemme mod OB. 

Trods et føringsmål fra fynboerne fik holdet svaret hurtigt igen og fik senere hen udbygget føringen og havde muligheder til endnu mere. 

Derfor var cheftræner Kasper Kurland ikke overraskende meget tilfreds efter dagens kamp, som var den sidste, inden holdet tager til Ghana, hvor vores Internationale Academy skal samles: 

– Jeg synes, at vi igen leverer en rigtig god arbejdsindsats. Der er et godt udtryk i holdet, hvor alle er klar til at arbejde stenhårdt for hinanden. 

– Det var en fornøjelse at se, at vi fik trykket på fra første fløjt. Samtidig var vi også dominerende på bolden i første halvleg, dog uden at vi rigtig får skabt store åbne chancer. Den nok største chance, vi skaber, var, en smule paradoksalt, minutten inden, at de fik scoret til 0-1. Selve situationen omkring deres mål starter med et indkast til os, som vi ikke får løst rigtig og ender i et mål til dem, så det er vi selvfølgelig ikke tilfredse med og kommer til at evaluere på i de kommende dage. 

– Men minuttet efter deres scoring, scorer vi selv på et super indlæg fra Patrick (Patrick Dorgu), som ender på bagerste stolpe, hvor Yannick (Yannick Agnero) header den flot ind. Et rigtig flot mål og et kanon svar på OB’s føringsmål. 

– Derefter synes jeg, at vi sidder rigtig fint på det. OB har kun et par få afslutninger efter hjørnespark, som dog alle ender over mål. Samtidig har Maksim (Maksim Stjopin) en afslutning på overliggeren og vi brænder et straffe, så det havde nok været en anden kamp, hvis de havde formået at udnytte de chancer. 

– Vi starter anden halvleg rigtig stærkt. Vores organisation og positioner var gode, og vi fik flyttet bolden fra side til side. Vi fik muligheder for at komme under dem, bedre end vi gjorde i første halvleg, både med direkte bolde og bolde rundt om dem. 

– Minuttet inden vi scorer, havde OB en stor chance, hvor Ullits (Gustav Ullits) hev en stor redning frem. Ullits fik sin debut i dag og gjorde det rigtig fint. Det er vigtigt for os, at alle vores keepere er klar, når mulighederne tilbyder sig – og det var Ullits i dag.

– Vores 2-1 mål kommer ud af et cut-back fra Patrick, som Marco (Marco Bruhn) sætter godt ind. Det kom i en hektisk periode, hvor der var knald på, så derfor var det et rigtig fedt mål. 

– Og til sidste scorede Yannick et kanon mål til 3-1, hvor han brager den op i hjørnet. Et fantastisk mål og han leverede en rigtig god indsats i dag. Han er rigtig godt på vej, hvilket er fantastisk at se. 

– Til sidst i kampen stod vi næsten i kø for at udbygge føringen, men desværre var vi ikke helt skarpe nok i de situationer. 

– Men alle involverede arbejdede kanon i dag, så det var en fornøjelse, og vi er selvfølgelig alle glade for dagens sejr og præstation. 

– Nu ser vi meget frem til, at vi skal til Ghana om et par uger, hvilket bliver fedt for os alle. Både folk fra staben og flere spillere har ikke været der før, så vi glæder os alle rigtig meget. Vi har savnet det meget, da vi ikke har kunnet være der på grund af COVID-19. Så at vi får samlet vores Internationale Academy igen, bliver kanon.

Kampfakta: 

FCN- EfB

0-1 (‘30): Noah Christensen

1-1 (‘31): Yannick Agnero

2-1 (‘72): Marco Bruhn

3-1 (‘78): Yannick Agnero

Som skrevet ovenover, så holder U19-holdet en mindre pause væk fra U19-ligaen på grund af Ghana-turen, så derfor er næste kamp i ligaen først den 30. oktober, hvor Lyngby BK gæster Right to Dream Park.