Kühl om flot milepæl: Jeg er meget taknemmelig

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

I hjemmekampen mod Fortuna Hjørring ramte Kathrine Kühl en rigtig flot milepæl – den unge tekniker spillede nemlig sin senior kamp nummer 50. Kühl selv er meget taknemmelig og stolt og ser frem til endnu flere kampe med tigeren på brystet. 

– Jeg er stolt af at have spille 50 kampe for FCN. Jeg er glad for at være en del af klubben, og utrolig taknemmelig for, at jeg har fået tillid fra diverse trænere, siden jeg var helt ung. Men jeg er endnu mere stolt af, at være en del af denne klub og dette setup, som er rammen for at jeg har opnået dette.

– Hver kamp er en oplevelse, og det har alle disse 50 kampe også været. Jeg husker især min debut, hvor skridtet til kvindeligaen lige pludselig kom i spil. Det var stort!

– Men selvfølgelig også det år, hvor vi vandt pokalfinalen og bronzemedaljen – især pokalfinalen var en kæmpe oplevelse

– Min tid i klubben har lært mig meget. Både som U18-spiller, hvor værdier og spillestil kom meget i fokus. Jeg føler, at jeg er blevet dannet og det har også været med til, at jeg kunne tage skridtet op til senior, hvor mit spil er blevet udviklet endnu mere. 

– Derudover har jeg lært meget som spiller, ved at skulle bevise hvad man kan, hver eneste træning og kamp, for at opnå de her 50 kampe. 

– Jeg synes også, at miljøet omkring klubben har lært mig meget, og jeg føler mig tilpas og tryg ved at være i klubben. Samtidig med, at jeg hele tiden bliver inspireret af mine medspillere og alle omkring klubben og deres arbejde, afslutter Kühl. 

Kühl er lige nu afsted med det danske seniorlandshold, hvor hun sammen med resten af spillerne skal i aktion på tirsdag, hvor de møder Montenegro på udebane. Kampen fløjtes i gang klokken 18.00 og kan ses på DR1.