Kaptajn-Kof om knuste pokaldrømme: Det gør pisse ondt

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

I går måtte vi se os slået ud af Sydbank Pokalen, da OB vandt med 1-4 efter forlænget spilletid i Right to Dream Park. Magnus Kofod Andersen var meget skuffet efter nederlaget, men beskriver også et FCN-hold, der gav alt på trods af at spille i undertal.

– Det gør pisse ondt. Og det gør det af flere årsager.

Sådan fortalte vores vikarierende anfører, Magnus Kofod Andersen, efter gårsdagens slutfløjt med stor skuffelse i stemmen, inden han uddybede:

– Først og fremmest er det længe siden, vi har vundet en fodboldkamp. Vi hungrer efter en sejr, og det synes jeg også, at vores fans fortjener at få. Det var rigtig tæt på at være i dag, så derfor gør den ekstra ondt.

– Og derudover havde vi en målsætning om at gå langt i Pokalturneringen. Vi ville det rigtig gerne i år, og derfor er det hårdt, at drømmen allerede bliver slukket.

Vi startede ellers kampen rigtig fint og kom også i front efter 13 minutters spil på et flot mål af Oliver Antman. Derefter ændrede kampbilledet sig, da Adamo Nagalo blev udvist i det 35. minut. Den opgave løste holdet dog flot langt henad vejen, mener Kofod, der dog er utilfreds med ikke at lukke kampen i ordinær spilletid.

– Jeg synes egentlig, vi er i rigtig fin kontrol, inden vi får det røde kort. Jeg synes ikke, OB er i nærheden af at skabe noget som helst. Selvfølgelig bliver vi nødt til at gå en smule lavere, når vi bliver reduceret til 10 mand, men sådan er det, og jeg synes, vi løser den opgave rigtig fint langt henad vejen.

– Det er ikke fordi, OB skaber nogle store chancer, selvom de er i overtal i en time. Og så får de et indlæg til sidst, som bliver flikket videre og går i mål. Og det gør selvfølgelig rigtig ondt, fordi vi skulle have afgjort det på 90 minutter i stedet for at ryge i forlænget spilletid med en mand i undertal.

Nederlaget og pokalexittet er selvfølgelig meget skuffende, men ikke desto mindre er ‘Kof’ meget tilfreds med den flotte fight og holdindsats, som drengene lagde for dagen i går.

– Jeg synes, vi giver alt for hinanden. Man kunne se, hvor mange der gik ned med krampe, fordi deres kroppe simpelthen ikke fungerede længere. Det er et tegn på, at man har givet alt, hvad man har.

– Vi efterlod det hele på banen, og mere kan vi ikke forvente af hinanden. Vi gav os selv 100% for sejren, for holdet, for fansene, for klubben og for pokaldrømmen, men i dag var det desværre ikke nok.

På søndag gælder det en ny opgave på hjemmebane, når vi møder AaB i 3F Superliga. Vi skal se fremad i stedet for at ærgre os, afslutter vores midtbanedynamo.

– Vi bliver nødt til at kigge fremad mod den næste kamp og den næste mulighed, fordi vi får intet ud af at sidde og mugge over situationen, vi er i.

– Vi får kun noget ud af at arbejde hårdt og kigge fremad, fordi på et eller andet tidspunkt skal vi nok få knækket den kode. Forhåbentlig bliver det på søndag mod AaB, men det skal nok komme.

Du kan komme og støtte Magnus Kofod og resten af truppen på søndag i Right to Dream Park. Du finder din billet på billet.fcn.dk. Kom så FC Nordsjælland!