Hjortebjergs optakt vs. OB | “Vi skal have den pokkers sejr”

Kategorier

Foto: Gonzales Photo / Dejan Obretkovic

I morgen spiller vi 1/8-finalen af Sydbank Pokalen på hjemmebane mod OB. Vores assistenttræner, Frank Hjortebjerg, beretter om en stor motivation for at komme tilbage på sporet med en sejr og avancere i pokalturneringen.

Vi har ikke vundet i de seneste syv runder af 3F Superliga, hvoraf vi senest tabte med 2-0 på udebane i Vejle. Det har dog på ingen måde fjernet troen eller motivationen i Superliga-truppen, fortæller assistenttræner Frank Hjortebjerg. De er topklar til at jagte en sejr i morgendagens pokalkamp mod OB.

– Det er ikke manglende motivation eller noget i den dur, der ligger til grund for vores nuværende stime. Det tør jeg godt garantere. Selvfølgelig kan vi godt mærke, at vi står i en utilfredsstillende i situation, men det er på ingen måde sådan, at træningsmiljøet eller kulturen er forandret.

– Der bliver arbejdet lige så godt, som der er blevet gjort hele tiden, fordi vi vil gøre alt for at få vendt stimen. Det eneste vi knokler for, er, at vi skal have den pokkers sejr, så vi er topmotiverede og klar til i morgen.

Af samme årsag glæder Frank Hjortebjerg sig netop over, at vi allerede skal i aktion igen. Det er en mulighed for at bounce back på banen og ikke mindst spille sig videre i Sydbank Pokalen, som har stor prioritet for klubben.

– På den måde er det jo også en gave, at der ligger en midtugekamp, så vi hurtigt kan komme ud og spille. Vi vil gerne vise noget andet, end vi viste i Vejle, og knokle den sejr hjem, som helt sikkert ligger og venter i den nære fremtid.

– Det er bare om at komme afsted, så vi får spillet os videre i pokalen og ikke længere skal snakke om manglende sejre.

Vores assistenttræner mener, at vi skal være opmærksomme på OB’s farlige kontraangreb og presse dem højt på banen, hvis vi skal tage sejren i morgen.

– Vi skal forhåbentlig se et Nordsjælland-hold, som kan styre OB’s omstillinger, hvor de er rigtig gode. Og så skal vi også se et Nordsjælland-hold, som kan kontrollere kampen med bolden og styre OB’s opbygningsspil med et godt pres, så de ikke får tid til at bygge op.

– Sidst vi mødte dem herhjemme, fik de lidt for meget tid på bolden i anden halvleg, og hvis de får den ro, bliver det lidt for meget på deres præmisser. Så vi skal op og stresse dem.

Der er kickoff i morgen klokken 18.00 i Right to Dream Park. Vi har sat billetpriserne helt i bund til opgøret, og du kan sikre dig en plads lige HER.