eSuperliga-sæsonen starter i morgen!

Kategorier

I morgen sparker vi den femte sæson af eSuperligaen igang, når vi møder Vejle i den første runde. Vores nye trup har trænet hårdt forud for sæsonstart, hvorfor selvtilliden er stor og ambitionerne er klokkeklare.

Til den kommende sæson har vi sat en spritny FIFA-trup sammen. Vores tidligere spiller Hassan Al-Saraf (HassanPlayer) er nu tilbage i en ny rolle som træner, hvor han skal coache en både talentfuld og rutineret spillergruppe, som består af Niklas Jakobsen, Wali ”Kaz” Kazmi og Tobias Meinike. Du kan lære mere om truppen lige HER.

– Vi glæder os selvfølgelig sindssygt meget til at komme igang, og det gør vi af flere forskellige årsager. Først og fremmest har vi arbejdet hårdt for at blive klar til sæsonstart, og vi har masser at bevise. Og så glæder vi os egentlig bare til at vise FC Nordsjælland frem med stolthed igen, forklarer Hassan, der er ægte Farum-dreng og også spiller fodbold for Farum Boldklub.

Vores cheftræner fortæller også, at det var svært at sætte holdet forud for morgendagens premiere mod Vejle, men han er optimistisk og opsat på at få en god start på sæsonen.

– Truppen har været svær at vælge forud for denne her Vejle kamp, hvor der har været flere faktorer at tage højde for, fordi Vejle er et tophold, der også tidligere har vundet eSuperligaen.

– Men jeg tror på, at vi har valgt de to rigtige spillere. Vi har selv en virkelig stærk trup, så jeg tror på, at vi kan give Vejle kamp til stregen og komme godt for land i den nye sæson.

De seneste par sæsoner har vi ikke haft den helt store succes i eSuperligaen, men truppen er opsat på at lave om på det faktum. I år skal vi med i finals, fastslår Hassan.

– Målet er først og fremmest, at vi skal kunne se os selv i øjnene efter sæsonen og sige, at vi har udviklet og forbedret os. Men det er et minimumskrav for sæsonen, at vi skal med til finals, så det håber vi og satser på i år.

– Jeg føler, at vi hører til iblandt de bedste danske hold, så det skal vi bare ud og bevise overfor os selv, fansene og andre, der følger med i den danske FIFA-scene.

eSuperliga-kampene i år bliver ikke vist på TV, men til gengæld sendes sæsonen på YouTube og Twitch, hvor alle har adgang. Vi har kickoff i morgen klokken 18.00, og du kan læse mere om kampprogrammet og det nye format lige HER. Vi spiller igen allerede onsdag aften mod Randers.