Billige billetter til pokalkampen mod OB!

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

På onsdag i næste uge – den 27. oktober – spiller vi 1/8-finale af Sydbank Pokalen mod OB. Opgøret spilles hjemme i Right to Dream Park klokken 18.00, og vi har sat billetpriserne gevaldigt ned! 40 kroner for voksne – 20 kroner for børn.

Vi håber at se jer alle! Indgangene åbner klokken 17.00.


Onsdag den 27. oktober 2021
Kickoff klokken 18.00
Right to Dream Park

BILLETTER:
Billetter til kampen kan findes på https://billet.fcn.dk

Priserne er smidt helt i bund:

Voksne: 40 kroner
Børn: 20 kroner

UDEBANEFANS
OB-fans er naturligvis også velkomne i Right to Dream Park, og vi glæder os til at have jer på besøg! Udebaneafsnittet er på Farum Fjernvarme Tribunen på B-afsnittet, og billetter findes via samme LINK.

Vi gør opmærksom på, at personer der via adfærd, påklædning el.lign. udviser tilhørsforhold til udeholdet, i andre sektioner end udebaneafsnittet, kan blive bortvist uden mulighed for refusion af billetten.

FCN EXPERIENCE:
Shoppen er åben fra kl. 16:00 og frem til kampstart, ligesom den også åbner op efter kampen.