Anna Karlsson om 50 seniorkampe som 20-årig: Det er så vildt

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Anna Karlsson har rundet 50 kampe for klubben, og det er en milepæl, som vækker både glæde og beærelse hos den 20-årige kantspiller, der kom til klubben for mere end fire år siden.

– Jeg fik debut for kvindeseniorholdet som 18-årig, og nu har jeg nået 50 kampe, det synes jeg er så vildt.

– Jeg er glad for og beæret over, at klubben altid har støttet mig i min tid her, og den står virkelig mit hjerte nær, fortæller den unge jubilar.

Før debuten i Gjensidige Kvindeliga spillede Anna Karlsson for vores U18-hold, og har således oplevet meget af den udvikling, som vores kvindeafdeling har været igennem de seneste år, fra nærmeste hold. Og netop det at være en del af rejsen har gjort et stort indtryk.

– Jeg er glad for at have været en del af holdet fra starten af og været vidne til den udvikling, som vi har været igennem, for der er virkelig sket meget.

– Det har været fantastisk og bekræftende at se, hvordan et projekt kan udvikle sig, når det er omgivet af dygtige og passionerede mennesker.

At nå 50 kampe for FCN har ikke kun været udviklende på det sportslige plan, men også på det menneskelige, fortæller Anna Karlsson, som mener, at hun er blevet mere modstandsdygtighed i løbet af de seneste år.

– Her i klubben har jeg virkelig lært at kæmpe, når det bliver hårdt, ikke kun som individ, men også som en del af et hold, hvor der bliver rykket tættere sammen i bussen og stået imod, når man oplever modgang.

Jubilaren glæder sig generelt over fællesskabet i klubben, hvor det holistiske menneskesyn gør, at hun ikke kun føler sig anset som fodboldsspiller. Alle har lyst til at gøre klubben til et godt sted at være, fortæller Anna Karlsson afsluttende.

– Fællesskabet i klubben har været en af de største oplevelser, som jeg har haft her, og mere specifikt lysten til at gøre klubben til et godt sted at være i for alle. Hele vejen rundt mærker man bare klubbens filosofi om, at vi ikke kun skal blive set på som spiller, men også som menneske.

Stort tillykke med milepælen, Anna! More to come.