AL Bank Fanzonen til søndagens hjemmekamp mod FCM

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

På søndag er vi tilbage på hjemmebane efter udebanekampen i Silkeborg og den efterfølgende landskampspause. Førerholdet fra FC Midtjylland kommer på besøg i Farum, og i samarbejde med Arbejdernes Landsbank er vi igen klar med en Fanzone, hvor fans kan varme op til kampen sammen!

Endnu engang byder vi velkommen på bane 2, hvor der vil være aktiviteter for fans af alle aldre! En halv time før kampstart skal alle fans mod stadion, hvorfor fanzonen altså vil være åben fra klokken 11.00-12.30 og vil bestå af:

  • Telt med scene, musik, bænke og livetalk med Frank Hjortebjerg
  • Bod hvor der kan købes mad, drikke og merchandise
  • Aktiviteterne for børnene

Vores maskot Timba vil naturligvis være til stede under fanzonen og aktiveterne! Assistenttræner Frank Hjortebjerg kigger forbi teltet klokken 11:45, hvor han vil varme op til kampen og besvare spørgsmål fra fansene.

Du kan fange din billet til det vigtige opgør HER.

Vi glæder os til at se jer – og håber, at I alle vil komme og hygge i AL Banks Fanzone inden kickoff!