2-2 mod FCK i Reserveligaen

Kategorier

Foto: fcn.dk

Her til eftermiddag spillede vi reservekamp på udebane mod FC København. Vi var foran 2-0 i pausen, men måtte efter sene københavnerscoringer tage til takke med 2-2.

Både os og FCK har sendt en række spillere på landsholdstjeneste, hvorfor der var blevet plads til flere af de helt unge spillere på begge mandskaber til dagens opgør i Reserveligaen. Det skulle dog ikke forhindre kampen i at blive spillet i et højt tempo og med fuld knald på.

Vi kom glimrende ud til første halvleg og havde flere muligheder, inden Andreas Bredahl sparkede os i front efter 24 minutter. Emmanuel Ogura leverede fra eget felt en knivspark dybdebold til Willy Kumado, der kom stormende på højreflanken, tog en meget flot førsteberøring og sendte bolden på tværs til Andreas Bredahl, der havde taget et godt løb og sparkede den i kassen.

Føringen blev fordoblet kort inden pausen, da Simon Adingra opsnappede en løs bold i FCK-forsvaret, rundede målmand Kalle Johnsson og lagde kuglen i det tomme net.

I anden halvleg kom vi også fint fra start og havde flere chancer til at udbygge føringen, men skarpheden manglede. I stedet reducerede FCK’s Fisnik Isaki i det 79. minut, inden værternes anfører, Peter Ankersen, udlignede til slutresultatet 2-2 fem minutter inden slutfløjt.

Assistenttræner Frank Hjortebjerg stod i spidsen for vores mandskab i dag, og han havde følgende at sige efter slutfløjt:

– Det var en ganske fin kamp i dag i et fint tempo, men jeg er sur over, at vi ikke vinder. Vi fører 2-0 i pausen og kommer også fornuftigt ud til anden halvleg, men som vi også har set et par gange i Superligaen, så inviterer vi til nogle unødvendige mål. Og det er jo noget af det, vi gerne skal vænne os af med.

– Det var et fokuspunkt til dagens kamp, at vi skulle undgå at forcere nogle satsede afleveringer, fordi vi netop vil holde mere fast i bolden, få noget mere rytme i spillet og undgå at få så mange omstillinger imod os, som vi fik i de første 10 minutter i Silkeborg. Så det er jeg faktisk ærgerlig og lidt sur over, fordi det synes jeg, var unødvendigt.

– Dog kan vi glæde os over, at vi fik skabt rigtig mange chancer. Og i første halvleg lykkedes vi også med, at vi ikke giver noget væk offensivt. De får ikke lov at lukrere på vores fejl, og det var positivt, fordi det som sagt var et fokuspunkt for os. Hvis modstanderen skal score mål, skal det være fordi, de gør noget rigtig godt – og ikke fordi, vi inviterer til det.

– I anden halvleg skaber vi også en masse chancer og kan score flere mål, men det var fjollet, at vi lukker to mål ind til sidst. Dog skal det også siges, at FCK gør det godt og slutter bedst af, men jeg er ikke sikker på, at de var sluttet lige så godt af, hvis vi havde været lidt bedre og skarpere i midten af anden halvleg.

Kampfakta:

FC København – FC Nordsjælland

0-1 (24′): Andreas Bredahl
0-2 (41′): Simon Adingra
1-2 (79′): Fisnik Isaki
2-2 (85′): Peter Ankersen

Emmanuel Ogura
Mads Døhr Thychosen, Maxwell Woledzi (46′ Lucas Lykkegaard), Valdemar Montell (62′ Clinton Antwi)
Willy Kumado, Lasso Coulibaly (46′ Adamo Nagalo),  Jacob Steen Christensen, Jesper Dickman
Andreas Bredahl (84′ Patrick Dorgu), Emeka Nnamani (46′ Yannick Agnero), Simon Adingra